FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Dezvăluirea lui Alex Chipciu: „Am făcut pariu cu el, nu mai bem deloc alcool!" » Cine de la FCSB ține miza și ce-l face pe fotbalist să exclame: „Aoleu!”

Alexandru Chipciu_Cluj_cristi preda
Alexandru Chipciu_Cluj_cristi preda

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 21:17 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 22:11

Alexandru Chipciu, 34 de ani, liderul lui U Cluj, a povestit pentru GSP.ro că a făcut pariu cu Vlad Chiricheș, niciunul nu mai pune strop de alcool în gură de la Revelion ♦ Fotbalistul alb-negrilor este de părere că acest detaliu îl ajută și-i ajută pe cei ce fac performanță în timpul sezonului, chit că era vorba de un pahar de vin roșu la masă sau o bere după meciuri ♦ Internaționalul a mărturisit care este, și rămâne, plăcerea lui vinovată după atâția și atâția ani.

Alexandru Chipciu, 34 de ani, este unul dintre "clasicii" fotbalului românesc, recomandat de cele 13 trofee pe care le-a cucerit în carieră, cu Steaua/FCSB, Anderlecht și CFR Cluj, precum și de evoluțiile la echipa națională sau în tricoul lui U Cluj, al cărui lider este.

Fotbalist polivalent, ce poate evolua atât în compartimentul ofensiv, cât și defensiv, Alex este și un model în afara gazonului. Tată a patru fetițe, vine printre primii la antrenamente, pleacă ultimul, după ce-și face ritualul de recuperare la Cluj Arena. În timpul liber, își secondează soția, ajutând-o la programul cu fetele cuplului.

47de selecții și 6 goluri a adunat Chipciu pentru naționala României, fiind prezent la Euro 2016

Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”
U CLUJ
Interviu deschis cu Alex „Rocky” Chipciu » Despre dependența lui, filmarea cu „Dodel”, „bătaia” cu Nistor și marea eroare a carierei: „Îmi bântuie în cap și acum”

Marea plăcere vinovată a lui Alexandru Chipciu: orezul cu lapte!

În cadrul unui interviu acordat Gazetei Sporturilor, Chipciu a fost întrebat ce plăceri vinovate mai are la aproape 35 de ani, pe care îi va împlini pe 18 mai.

"Ce mi-a venit acum în cap, deși nu e așa ««guilty»» rău de tot: orezul cu lapte! (râde) Dacă-i pui scorțișoară... Și mama ««pune»» și șapte kilograme de zahăr, e ceva rău de tot. Dar n-ai cum să te abții! Dacă-l prind noaptea pe acolo, aoleu... Ăla mă nenorocește.

După meci, îmi vine să mănânc mult dulce, mă arunc în dulciuri. Într-o seară, după meci, am ajuns acasă, era ceva orez într-o caserolă, mă gândeam: ««Doamne, dă să fie orez cu lapte!»». Când colo, era orez făcut pentru carne (se strâmbă), aoleu... Mă aruncam în el, original, dacă era cu lapte", a povestit fotbalistul.

Aceasta în condițiile în care și-a refuzat foarte multe mâncăruri și băuturi în ultimii ani.

Alexandru Chipciu a pus pariu cu Vlad Chiricheș: „Pe ambiție"

În urmă cu câțiva ani, mai ales când a îmbrăcat tricoul alb-violet al lui Anderlecht, fotbalistul avea două hobby-uri: ceasurile și vinurile roșii, pe care și le comanda direct din Italia.

"Îmi plăcea să beau un pahar, un pahar!, de vin roșu, iar mai încoace un pahar de prosecco sau un pahar de șampanie. Dar șampania o stricai dacă o desfăceai și beai doar tu un pahar. Am renunțat și la ea.

De la Revelion n-am mai consumat absolut deloc alcool! Am pus pariu cu Chiricheș (n.r. Vlad Chiricheș, fostul său coechipier de la națională și FCSB), să vedem cât ne ține. Ideea este că îmi mai trimite poze cu niște sticle de băutură fără alcool, să cred eu că a început să bea.

Vezi niște lucruri când nu mai consumi deloc alcool, fie și acel pahar. Sau o bere. Refacerea după meci e mult mai bună.

(Pe ce ați pus pariu?) Pe ambiție! Am zis să vedem cât ne ține.

După ce-ți reprimi emoțiile dintr-un meci și ajungi acasă, dacă nu te liniștești cumva, e foarte rău. Și mă linișteam cu un pahar de vin roșu sau de prosecco. Două! Și se dădea totul peste cap. Mă trezeam obosit, parcă aș mai fi băut iar seara un pahar și aș fi mâncat prostii. Acum, nu mai am treaba asta. Bine, nu să te îmbeți, clar!, dar e mai bine fără.

Interacționam cu nașul meu, cu Rusescu, cu Bălgrădean, mai beam câte un pahar de vin, chestie de socializare, hai, măi, nu bei un pahar de vin cu noi?!, dar n-am băut deloc. Am băut o bere fără alcool, atât. Aș încuraja pe toată lumea să încerce să se abțină de la alcool, dacă se poate

Alex Chipciu, mijlocaș U Cluj

Alex Chipciu a dezvăluit: ”Am făcut pariu cu Chiricheș, de Revelion, nu mai bem deloc alcool!”. Care este plăcerea lui vinovată de ani și ani

Alex Chipciu despre generația FCSB 2012-2015: „Am dominat coloși, chiar dacă pe termen scurt"

"Câți prieteni adevărați ai, la care poți apela la orice oră?" a fost chestionat fotbalistul.

"Îi am pe cei din perioada Steaua: Tănase, Latovlevici, vorbim aproape zilnic, Rusescu, nașul meu, Pinti, Chiricheș, Pârvulescu, Tătărușanu, Bourceanu, Râpă.

Și soțiile la fel, erau prietene. Ne puteam suna la orice oră, pentru orice. Pe lângă campionatele câștigate, așa și CFR Cluj a luat cinci la rând, mi s-a părut că aveam atunci o echipă la FCSB care, chiar dacă nu domina formațiile mari din Europa, se bătea de la egal la egal. Și a mai avut Steaua echipe bune, când a jucat în anii '90 cu Juventus, cu Borussia Dortmund, apoi cu West Ham.

Generația asta a noastră a dominat coloși, chiar dacă pe termen scurt", a reacționat Alex Chipciu.

În primăvara 2013, echipa antrenată atunci de Laurențiu Reghecampf a eliminat Ajax Amsterdam în „32”-imi și a jucat de la egal la egal cu Chelsea (1-0, 1-3), formație ce avea să câștige Europa League în acea ediție.

Olaru și Coman se ajută, nu se ceartă, pare că se apropie de generația noastră. Dacă vor avea terenuri bune, cred că FCSB va câștiga. Rapid și CFR Cluj sunt pe luptă. Pare că FCSB a găsit mixul necesar pentru a fi campioană, e mult mai legată decât în anii trecuți. Pe fotbal, sunt cei mai buni, clar!
Alexandru Chipciu, mijlocaș U Cluj

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Alex Chipciu, vânat de hackeri » Suma uriașă dispărută din cont

EXCLUSIV // VIDEO Argentinianul din Superliga a explicat ce diferențe sunt între România, Bulgaria și Rusia: „Asta e cea mai importantă, o apreciez din plin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gepeto
gepeto  •  21 Martie 2024, 15:19

e bine si la 34 de ani sa te lasi de baut alcool , dar nu ca sportiv. cum zicea c ronaldo: apa! intelegem multe din aceaste interviuri: si cu mutu si cu chipciu si alti jucatori chiar din generatia de aur. sportul de performanta implica f multe sacrificii. dar noua daca ne iese din talent, glezna fina, ii driblam si asa ( cum ar zice marcel raducanu sau nea dobrin, cu tot respectul). Dar in timp talentul a scazut, fitele si figurile au crescut, si spriturile (cocainile) si el. Ar trebui sa fie invers ps: o fi invatat ceva de la nistor (care saracul a scos maxim din ce nu avut ca pregatire in tinerete)

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  21 Martie 2024, 13:32

poate merge la templu cu Nelutu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează