FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

"Cîinilor" nu le place pianul » Dinamoviştii n-au reuşit să lege 3 victorii sub noul acţionariat

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 15:13

Ionuţ Negoiţă a anunţat că-şi doreşte să o readucă pe Dinamo în plutonul fruntaş, dar dorinţa acestuia este departe de a se realiza.

De la venirea sa la conducerea "alb-roşilor", Dinamo a reuşit o contraperformanţã rar întîlnită în istoria clubului: nu a legat niciodată 3 victorii consecutive în campionat!

Ionuþ Negoiţă a devenit acţionar majoritar pe 14 martie, la 3 zile după ce Dinamo a încheiat ultima serie de 3 victorii consecutive: 2-1 cu Braşov, 1-0 cu Rapid şi 2-0 cu Chiajna. Acesta "a debutat" cu înfrîngere pe "Ilie Oană", 1-2 cu Petrolul, pe 16 martie.

Aseară "cîinii roşii" au avut pentru a treia oară posibilitatea să lege 3 victorii consecutive, dar au pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1. Pînă la finalul anului, dinamoviştii mai au de disputat 5 partide, astfel mai au 3 posibilităţi de a trece peste bariera celor două victorii consecutive.

26 de partide a disputat Dinamo din 14 martie pînă în prezent, palmares 10 victorii, 6 remize şi 10 înfrîngeri

Departe de marea rivală
În tot acest timp, marea rivalã din Ghencea a pierdut doar o partidă, cu Viitorul, ba mai mult, în campionatul curent "roş-albaştrii" au înregistrat o serie de 6 victorii consecutive, fapt ce a distanţat-o la 10 puncte de Dinamo, cu 3 meciuri mai puţin disputate.

Gluma zilei vine de la un fan dinamovist
La finalul meciului cu CFR Cluj, un fan dinamovist şi-a arătat la Radio GSP dezamăgirea faţă de evoluţiile echipei favorite printr-o glumă: "sper măcar ca Steaua să o ajungă pe Dinamo, dacă Dinamo nu poate!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ghandalf
ghandalf  •  09 Noiembrie 2013, 19:33
Postat de radu978 pe 09 Noiembrie 2013, 17:24

Doar telemea pe aici din cate se vede. Macar nu-i de calitate sa-i duceti si lui nea Gigi la facultate sa manance cu ceapa cruda.

Da' nici tu n-o lași să se închege, o iei din zbor, direct din țâță :))))))))))

radu978
radu978  •  09 Noiembrie 2013, 17:24

Doar telemea pe aici din cate se vede. Macar nu-i de calitate sa-i duceti si lui nea Gigi la facultate sa manance cu ceapa cruda.

spartakus.
spartakus.  •  09 Noiembrie 2013, 16:40
Postat de bitu1974 pe 09 Noiembrie 2013, 15:22

Viitorul nu arata rau pentru DINAMO, CFR are jucatori luati pe bani multi cu salarii mari si totusi DINAMO cu multi jucatori de 18-20 de ani ia facut fata. Normal ca ar mai trebuii 2-3 jucatori care stiu cu mingea dintre care un virf de valoare si cred ca incepind cu sezonul viitor se pot bate lejer la primele 3 pozitii.

A ajuns un motiv de bucurie pt voi ca Dinamo i-a facut "fatza" lui CFR Cluj si a pierdut doar cu 1-0 jucand 60 de minute in superioritate numerica. Viitorul nu arata rau, viitorul arata foarte rau. Sunteti pe locul 8 dar viitorul ... suna bine .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează