FOTBAL  »  Superliga  »  ADUNAREA GENERALĂ

Cluburile din Liga 1 forțează! Adunarea Generală a LPF va fi vineri » ISB obligată să plătească banii din drepturile TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 20:57

Programată inițial pentru 19 iunie, Adunarea Generală a LPF a fost mutată cu o săptămînă mai devreme, adică vineri, 12 iunie.

Întîlnirea are ca scop aflarea verdictului în ceea ce ține de banii din drepturile TV.

"Cele 14 cluburi ale primei ligi au decis astăzi în unanimitate ca Adunarea să aibă loc pe data de 12, la solicitarea Ligii.

Subiectul va fi informarea de către preşedintele Ligii privind stadiul discuţiilor, pentru că nu poate fi vorba de negocieri, cu firma deţinătoare de drepturi, pentru a nu modifica datele financiare ale contractului semnat anul trecut.

Gino Iorgulescu va încerca să stopeze demersul celor de la ISB de a diminua contractul. Dinamo nu acceptă nici o diminuare", a recunoscut Dinu Gheorghe la Digi.

Adunarea Generală a LPF a respins luni propunerea firmei ISB, deţinătoarea drepturilor TV, de a diminua contractul media de transmisie a partidelor din Liga 1 cu 4,5 milioane de euro (de la 27 de milioane, la numai 22,5 milioane). 

Citeșe aici și: EXCLUSIV Decizia Adunării Generale a LPF în privinţa drepturilor TV

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
6.6.6
6.6.6  •  11 Iunie 2015, 04:08

cit e parandaratul si cui s-ar fi dat? la ce politician ar fi ajuns parte din bani? se pare ca cineva a fost pionul care a fost parte intr-o intelegere de genul: mergem asa apoi reducem cu 6 milioane si ne platim favorurile din acesta diferenta... numai ca unul dintre ei nu a fost in stare sa-i convinga pe altii! castele de nisip la mal de mare...

ftwraku
ftwraku  •  10 Iunie 2015, 23:03

DNA,parchetele si servicile de informatii tolereaza hotii....ei nu fac justitie,doar dosare poltice si protejeaza hotii....cum Udrea ,Blaga si toti aia au furat 10 ani,si abia acum sunt anchetati,asa si astia...peste 10 ani Burleanu si Iorgulescu or sa fie trasi la raspundere...justitia este doar pt.prosti si pt dosare poltice....probabil prin 2050 or sa fie anchetata si treaba asta;))) Banetul ala din de la HSBC nu il confisca nimeni:)) la fel si pe interlopi si pe hoti,nu ii deranjeaza nimeni....acum DNA-ul este ocupat cu propaganda sa ii faca pe prosti sa creada ca ei chiar fac justitie:))) poi intereseaza pe ei asta?:))) ii intereseaza pe ei dosarul romgaz?:)) poi ei ancheteaza doar gainariile...chiar si pe nastase l-au bagat putin la bulan pt niste termopane,nu pt toate nenorocirile pe care le-a facut...si chiar si atunci,au facut un dosar prost....poi Arpi a facut tot banetul cand portocalii de la PDL erau la putere...poi acum sunt vopsiti in galben,dar tot ei sunt la butoane:))) poi SRI-ul,DNA-ul ,toti securistii aia de la ICCJ,CSM pe cine protejeaza? cetatenii si statul de drept?:)) ari culmea:)))) atata timp cat este obedient si imparte banetu bine,Arpi o sa o duca bine...oricum a dus tot la Dubai:))))

travka
travka  •  10 Iunie 2015, 22:52

gino cred ca te iei de manuta cu ungurul *** paskanu si o sa impartiti si voi o celula

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează