FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Concurență pentru FCSB! Jucătorul dorit de Becali este pe lista unei rivale

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 13:56

Mijlocașul Olimpiu Moruțan, 18 ani, are șanse tot mai mici să continue la FC Botoșani, fiind dorit de mai multe cluburi.

Pe lângă interesul celor de la FCSB și al mai multor cluburi din străinătate,  Moruțan a atras atenția celor de la CFR Cluj, echipă de pe locul 2 în Liga 1.

"Cristi Manea este fotbalistul titular prin care noi ne acoperim cu regula jucătorului sub 21 de ani. În iarnă dorim să mai aducem un jucător valoros de această vârstă.

Avem o listă cu 6 jucători, din care vom încerca să îl aducem pe cel mai bun. Nu vă pot spune că îl vom aduce pe Moruţan la CFR. Îl apreciem pe Moruţan deorece el este un fotbalist de valoare. Vom încerca să ne batem pentru titlu şi vrem să avem un lot cât mai puternic", a spus Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj pentru Fanatik.

600.000 €este cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt.de

Olimpiu Moruțan a dat două goluri în acest sezon, jucând 15 meciuri pentru FC Botoșani în Liga 1.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează