FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Anunț-șoc în direct: „Din câte cunosc, echipa se desființează. Asta e singura lor variantă”

Viitorul moldovenilor stă sub semnul întrebării. FOTO: Facebook Poli Iași
Viitorul moldovenilor stă sub semnul întrebării. FOTO: Facebook Poli Iași

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2021 10:55 / Actualizat joi, 20 mai 2021 16:21

Poli Iași a retrogradat direct în Liga 2, iar viitorul e sumbru în „Copou”. Pe la colțuri se vorbește de insolvență, faliment sau, mai rău, desființare! 

În direct la GSP Live, Constantin Anghelache, omul care a consolidat în urmă cu un deceniu actuala echipă a lui Poli, prin fuziunea cu Tricolorul Breaza, a analizat sezonul de coșmar al ieșenilor, dezvăluind că amenințarea desființării echipei e cât se poate de reală.

Constantin Anghelache: „S-ar părea că nu o să o mai vedem pe Poli Iași în Liga 2”

„Poli Iași este o echipă care, din câte cunosc, iar eu am relații bune, teoretic se desființează! Ce a fost la Iași în acest an e imposibil de explicat. Au schimbat antrenori unul după altul, l-au adus pe Napoli, au adus jucători străini. 

Domnul Paraschiv nu și-a dat seama că nu poți să aduci jucători pe salarii măricele. Așa a fost și la Dinamo, unde s-au adus jucători pe salarii foarte mari. 

Singura lor șansă e să intre în insolvență, care să-i ducă după aceea la faliment. Știu că există ideea să o ia pe CSM Pașcani, să înceapă din Liga 3. S-ar părea că nu o să o mai vedem pe Poli Iași în Liga 2

Actualul primar n-are stabilitate, n-a avut nici în ceea ce privește fotbalul. Nu a fost constanță. A plecat Prunea, a venit cine a venit”, a declarat Anghelache, la GSP Live. 

N-am nimic cu băieții din Iași care au preluat conducerea, dar apoi a venit Paraschiv. Nu am înțeles sub nicio formă ce a urmărit și ce a dorit. Eu am o glumă. Când cineva face prea multe transferuri, antrenor sau conducător, seamnănă a ceva mititel ascuns care ar trebui bine studiat.
 - Constantin Anghelache

Primarul Mihai Chirica nu o abandonează pe Poli Iași

Chiar dacă au retrogradat direct din prima ligă, după șapte sezoane consecutive, ieșenii primesc vești bune din partea primarului Mihai Chirica. Edilul a anunțat că echipa va continua în L2. 

„Acum toate lucrurile se îndreaptă spre o altă abordare. Retrogradarea am recepționat-o ca un insucces care a avut un cumul de factori. Am mai trecut prin această etapă și va trebui să ne concentrăm să revenim acolo unde am fost.

Din Liga 2 economisești și bani, și timp și poți spera la o reașezare în Liga 1 mult mai devreme. Eu nu cred că ar trebui să luăm în calcul Liga 4”, a spus primarul la Radio HIT Iași. 

La rându-i, Nicolo Napoli a declarat: ”Am venit la Iaşi să încerc să salvez echipa, dar, din păcate, nu am reuşit. Liga 2 e o competiţie foarte grea, pentru că sunt multe echipe de tradiţie, sunt multe formații care îşi propun promovarea”. 

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV VIDEO Scandal la FC Argeș după ratarea obiectivului: „Asta îl întreb și eu pe Prepeliță! Jucătorii au alte gânduri, Malele a cerut cârje!”

Președintele lui Hermannstadt, înțepătură după salvarea de la retrogradare directă: „Ambițiile noastre au fost false la început!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
danut1971
danut1971  •  21 Mai 2021, 11:54

un satelit fcsbis mai putin in fotbalul romanesc

textro
textro  •  20 Mai 2021, 18:41

Important e ca echipa sa nu-si schimbe numele, chiar de-ar fi sa inceapa din liga 4. Asta cu "inceputul" din liga 4 s-a intamplat si la "case mult mai mari" :)

enigmaticul
enigmaticul  •  20 Mai 2021, 18:31

Dar anul trecut a retrogradat vreo echipă? Lăsați că sezonul viitor vor fi 18 echipe în Liga 1, și deci vor rămîne și cele 2 retrogadate! Oricum, mai sunt unele echipe ”comunale” care se vor ”sufoca” în sezonul următor, din lipsă de bani, mai sunt unele anchetate pentru meciuci trucate(UTA), așa că e posibil ca la sf. sezonului următor să nu mai rămână nici măcar 15 echipe în Liga 1. Bine, acum știm cu toții că fotbal adevărat joacă doar 4-5 echipe, restul reprezintă ”cooperativa”, care face jocul celor 4-5 echipe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează