FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

Context care poate ridica suspiciuni, înainte de FCSB - Viitorul: și petrecere, și fără antrenor

Imagine de la clubul unde au petrecut cei de la Viitorul
Imagine de la clubul unde au petrecut cei de la Viitorul

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 11:33

Jucătorii Viitorului au sărbătorit în club până dimineața accesul între primele 6, după care Gică Hagi a plecat în Belgia, să viziteze Academia lui Anderlecht. 

FCSB - Viitorul se joacă în prima etapă a play-off-ului, luni seară, pe Arena Națională. Un meci care a ridicat mari semne de întrebare în ultimii ani produce și acum un context pe marginea căruia se pot produce multe suspiciuni.

E vorba despre modul în care Viitorul a intrat în săptămâna care precede duelul direct cu roș-albaștrii.

În primul rând, în noaptea care a urmat meciului cu Botoșani, câștigat cu 1-0 și care a produs accesul matematic în play-off, tot lotul lui Gică Hagi a mers într-un club din Constanța. Jucătorii au petrecut mult dincolo de miezul nopții.

Apoi, de la antrenamentele echipei, în ultimele zile a absentat Gheorghe Hagi. Gică a plecat în Belgia, unde a vizitat Academia pe care o are Anderlecht și unde a discutat cu șefii grupării din Bruxelles despre conceptul pe care ei îl au cu privire la copii și juniori.

E o practică pe care Hagi o folosește însă foarte des. Aceea de a pleca de la echipă și de a-și lăsa jucătorii la antrenamente cu secundul său, Cătălin Anghel. A procedat așa inclusiv pe parcursul play-off-ului de acum două sezoane, când Viitorul a cucerit titlul de campioană.

Gigi se dă bine pe lângă Gică

Becali a vorbit despre posibilitatea formării unor alianțe în ultimele 10 etape. "Niciodată nu ține nimeni cu mine în play-off. Nu e nimeni cu nimeni, dar cu mine toți vor juca tare. Nu cred că sunt prietenii. De ce nu e nimeni prieten cu mine?

Din cauza mea, din cauza comportamentului meu arogant. Am avut trufie și i-am făcut pe oameni să fie invidioși. E numai vina mea pentru asta. E posibil ca Hagi să fie cu mine. De fapt, nu e cu mine, dar eu cred că în sufletul lui tot ar vrea ca eu să iau titlul. Are aici fotbaliști, pe Coman, Tănase, Nedelcu, Benzar sunt ca și copiii lui", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

0 punctea făcut Viitorul în cele două meciuri cu FCSB în sezonul regulat, 1-4 și 0-2, e singura echipă din toată Liga 1 cu care trupa lui Hagi a pierdut de două ori în 2018-2019

Hagi are echipa completă....

Viitorul vine la București fără a avea niciun fel de probleme. Nici medicale, dar nici din perspectiva suspendărilor. Inclusiv Eric, pe care Hagi l-a redebutat în meciul de Cupă, cu Hermannstadt, când a și marcat golul victoriei, va fi în lotul cu care Viitorul va aborda disputa cu FCSB. 

Echipa probabilă a Viitorului cu FCSB:
Cojocaru - Mladen, Țâru, Ghiță, De Nooijer - Houri, T. Băluță, Vână - I. Hagi - Calcan, Drăguș 

Vezi și: FCSB // Nicolae Dică, despre situația ingrată a lui Alexandru Stoian: „Știa la ce să se aștepte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  07 Martie 2019, 18:07
Postat de Gicu Gelu pe 07 Martie 2019, 14:25

de ce nu se promoveaza varianta ca in play off si play out sa se stabileasca clasamentele in functie de punctele castigate de cele 6 (respectiv 8) echipe in intalnirile directe din primele 26 etape ?

Pentru ca e campionat,iar meciul direct nici nu ar trebui sa fie primul criteriu de departajare!care e contextul si care sunt suspiciunile pana la urma????

129277354668558
Gicu Gelu  •  07 Martie 2019, 14:25

de ce nu se promoveaza varianta ca in play off si play out sa se stabileasca clasamentele in functie de punctele castigate de cele 6 (respectiv 8) echipe in intalnirile directe din primele 26 etape ?

aress123
aress123  •  07 Martie 2019, 14:04
Postat de adianghelescu pe 07 Martie 2019, 13:40

daca noi rinisti gandim incet voi *** de la *** nu ganditi de loc , nu cred ca trebuie sa apara un articol despre non combatul viiturii in fata *** ca acest lucru e clar si vizibil din avion , ideea e ca *** zgaraie hartie de la gazeta *** au inceput sa bage interviuri aiuritoare , stiri de acelasi fel cum toata lumea e impotriva *** de la domnesti numai si numai sa minimalizeze dezastrul ca ciobanul antrenor mai pierde un campionat , dar tu nu ai cum sa pricepi in contextul in care in cap nu ai decat ata care iti tine urechile

Incerci in zadar sa-ti explici prostia. Articolul avea o directie iar tu o tineai pe a ta...Dupa ce ti-am deschis ochii incerci sa o dai la intors. Asa e cand esti setat pe o prostie si mai mergi si pe pilot automat....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează