FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI

Controversatul Cioinac a lovit din nou! Gestul care l-a determinat pe arbitru să-l elimine în meciul cu FCSB

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 22:27

Deși Poli Iași a jucat extrem de bine timp de 60 de minute cu FCSB, echilibrul a fost rupt în minutul 69, când Ionuț Cioinac a fost eliminat de arbitrul Adrian Comănescu pentru proteste, chiar la faza premergătoare golului lui Budescu. 

Cioinac a fost nemulțumit de zona indicată de Comănescu pentru executarea loviturii libere, protestând și aplaundându-l ironic pe "central". Comănescu nu a ezitat și i-a acordat mijlocașului al doilea cartonaș galben.

Decizia a stârnit un amalgam de proteste al staff-ului ieșenilor, Flavius Stoican fiind și el la un pas să fie trimis în tribună. 

Cioinac are un istoric controversat în ceea ce privește relația cu arbitrii. În luna noiembrie a anului trecut, acesta a văzut două galbene într-un minut în înfrângerea cu Dinamo, 1-2, după o serie îndelungată de proteste la adresa lui Sebastian Colțescu. După meci, jucătorul ieșenilor a lansat un atac grotesc la adresa lui Sebastian Colțescu: "Vă jur cu mâna pe inimă că nu l-am făcut nesimțit. După tentativele alea de omor (nr. suicid) nu mai gândește"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (9)
vladutz13
vladutz13  •  02 Aprilie 2018, 09:26

Ati vazut si declaratiile de dupa meci??? Ce comedie de om :)) Aplauzi arbitrul iti iei galben ;))

its1134
its1134  •  02 Aprilie 2018, 01:57
Postat de lobbyone pe 01 Aprilie 2018, 22:50

Iasi nu are niciun obiectiv in playoff , de ce nu ar juca si Cioinac un bilet cu rosu 100% ?

Ce-nseamnă să fii ipocrit. Oare ai comentat același lucru când a luat 2 galbene într-un minut în meciul cu Dinamo? Nu cred. Ești doar un zero, un frustrat și un ipocrit.

banciuu
banciuu  •  01 Aprilie 2018, 23:59
Postat de Anca Toma pe 01 Aprilie 2018, 23:49

Mai bine circarul Cioinac...La copilul ala de 18 ani Morutan l-ati desffiintat toti ca a luat galben dupa ce si-a scos tricoul de bucurie ca a marcat.Asta are 27 de ani si numai nu-l implora pe arbitru sa-i mai dea un galben.A bociferat in stilul specific implementat de Stoican... a vazut ca arbitrul nu-l baga-n seama a inceput sa-l aplaude ironic poate ...poate.Pentru ce sa faci atat circ pentru un fault clar ca lumina zilei?!Apoi vii si declari ca nu Steaua merita sa ia campionatul ci Iasi sau Craiova.Pai tu prinzi play-off prin noroc chior ,esti pe ultimul loc acolo bineinteles si mai vii cu bazaconii demne de filme cu prosti

E cioinac nu ai ce sa ii ceri.Atata circ pe moldoveni astia de nu ai vazut.Pacat de unii fotbalisti de acolo ca sunt eclipsati de alde cioinac,trica sau stoican.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează