FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Corespondență GSP din Slovenia » Contra, ultimatum pentru conducere: "Vor fi probleme" » Dialog avut azi cu jucătorii, după 1-4 cu Osijek: "Ce v-am spus?!"

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2017 11:26

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a încercat să nu pară foarte descumpănit de eşecul cu croaţii de la NK Osijek, locul 4, cu toate că nu i-a picat deloc bine acest 1-4 înregistrat în primul amical al verii.

Mai ales că "Guriţă" mai avea o singură înfrângere în 16 meciuri cu roş-albii, în "oficiale". În această dimineaţă, jucătorii au recuperare, urmând ca diseară să fie prevăzut un antrenament.

Mesaje Maribor - Bucureşti

Tehnicianul de 41 de ani a trimis mesaje clare către conducerea clubului, care încă n-a rezolvat niciun transfer. Cu toate că Adrian Mutu a dat asigurări că săptămâna viitoare Dinamo va rezolva doi sau trei fotbalişti importanţi.

"Ce v-am spus?!"

Fotbaliştii n-au fost certaţi de către antrenor după eşecul usturător, cauzat de greşelile individuale ale celor din apărare, pe lângă deciziile părtinitoare ale arbitrului sloven. Dar "Guriţă" i-a avertizat: "V-am spus să nu intraţi cu ei la bătaie, să vă lovească, ci să jucaţi calm, să pasaţi, fiindcă ei sunt înaintea noastră cu pregătirea şi era normal să aibă alt tempo de joc! Iar a juca simplu nu înseamnă a te complica, riscând să-i punem pe ei în situaţia de a ne da gol".

"Tineri talentaţi, dar mai au mult de muncă"

"Ne-au bătut fizic, din toate punctele de vedere, nu suntem la nivelul lor, care joacă săptămâna viitoare în cupele europene. În prima repriză, am ţinut cât de cât faţă, în a doua am băgat şi mulţi tineri şi am suferit. O să muncim să îndreptăm greşelile. Trebuie să vedem şi copiii la treabă, asta e realitatea, în meciuri cu adversari bine făcuţi.

Când te baţi cu echipe puternice, trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Avem tineri talentaţi, dar mai au mult de muncă, pentru a se bate cu astfel de formaţii", a spus Contra. Nu a mai făcut trimiteri rele către "centralul" meciului: "Într-un cantonament când vin arbitri locali şi conduc echipe din zonă, e normal să fie mai apropiaţi de acestea", a adăugat Contra.

"Vom avea probleme"

Tehnicianul de 41 de ani a atacat şi subiectul principal: "Dacă nu vin întăriri vom avea multe probleme. Trebuie să ne întărim serios. Tinerii sunt talentaţi, dar mai am mult de muncă să joace la nivel înalt. Trebuie să ne întărim serios pentru campionat şi, mai ales, pentru cupele europene.

Orice zi de întărziere în a aduce jucători e una pierdută şi vom avea probleme în a-i pune la acelaşi nivel cu ceilalţi. Să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile. Vom avea de suferit mult dacă nu facem întăriri. Trebuie să alegem cu atenţie, vreau să aducem calitate, nu cantitate".

"Adam e jucătorul lui Dinamo, se pregăteşte foarte bine, este cel mai important pe faza ofensivă, dacă îl pierdem şi pe el, atunci ar trebui să plecăm toţi acasă!

Bokila i-a fost oferit lui Dinamo, dar nu mai există pentru mine nici ca persoană, nici ca fotbalist. L-am făcut să câştige bani frumoşi, însă ce-a făcut nu mai avem ce vorbi" Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  22 Iunie 2017, 16:58

...intr-un cantonament, cind vin arbitri locali si conduc echipe din zona, e normal sa fie mai apropiatzi de acestea...Glasul pacatosului adevar graieste! Dar uita cumatrul, ca in campionat ii cam fluiera pe dinsii, avram, tudor, radu petrescu, tot locali. Cit despre ***...alt...loial! Traiasca psd, lpf, iorgu si briketa! Traiasca concordia si voluntarismul! Viitorul este luminos!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gametable08
gametable08  •  22 Iunie 2017, 14:24
Postat de Sassu Cristache pe 22 Iunie 2017, 14:00

Razboiul becali Dinamo merge in continuare.Se dau bani multi jucatorilor cu care discuta echipa pentru a o refuza.De asta nu se fac transferuri!pluis ca oamenii din umbra(verii)fac tot posibilul,desii sunt prin puscarie,sa se transfere oamenii buni ai echipei.Pacat *** nu vede asta si duce echipa in plutonul 2 de clasament!

*** :)) transferurile nu se fac pentru ca Negoita este foarte zgarcit asta e motivul ,el reuseste sa proasteasca pe astia ca tine cu ''new dinamo''si vraja marii.realitatea insa e dura ,pierde jucatori ca isi bate joc d ei cu ofertele facute si nu vine nimeni pt ca salariile sunt o mizerie.mai deschide ochii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  22 Iunie 2017, 14:13

Pacat de Contra, ca nu-I antrenor rau. Cred ca-i o chestiune doar de timp pana cand pleaca de la rintintini.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează