FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA

Continuă curățenia la Craiova » Inamicul suporterilor, demis după 8 ani: „A venit momentul să urmeze un alt drum”

Suporterii Craiovei l-au contestat dur pe Cornel Blejan +33   FOTO
Suporterii Craiovei l-au contestat dur pe Cornel Blejan

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 15:27 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 16:09

CS Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de preparatorul fizic Cornel Blejan, 37 de ani.

Blejan, cel mai vechi membru al staffului tehnic al oltenilor, s-a despărțit de Craiova la doar o zi după ce antrenorul principal Corneliu Papură a fost demis.

Inamicul suporterilor pleacă de la Craiova

Suporterii alb-albaștri își văd astfel dorința împlinită. Atât Papură, cât și Blejan au fost îndepărtați de la echipa favorită, întocmai cum fanii din Peluza Nord cereau de curând.

Într-un comunicat emis de aceștia în urmă cu 4 zile, Corneliu Papură și Cornel Blejan au fost numiți „marionetele” și „sifoanele” finanțatorului Mihai Rotaru. În cele din urmă, se pare că Rotaru a cedat și le-a făcut pe plac suporterilor.

Cornel Blejan // foto: Facebook @ Universitatea Craiova
Cornel Blejan // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Cornel Blejan, conflict cu Cristiano Bergodi

Cornel Blejan, considerat „omul patronului” în Bănie, nu a fost pe placul fostului antrenor al „juveților”, Cristiano Bergodi. În mandatul italianului la Craiova, acesta a cerut un alt preparator fizic, care să-l schimbe pe Cornel Blejan. Peninsularul nu era satisfăcut de colaborarea cu acesta, cum nici jucătorii Craiovei nu erau, dar influența lui Blejan la patron l-a salvat.

Blejan a fost una dintre cauzele pentru care și Pițurcă a părăsit Bănia, iar fotbaliștii și apropiații grupării îl indicau pe preparatorul fizic ca fiind „omul de încredere” al lui Mihai Rotaru! A rezistat aproape 8 ani la Craiova, indiferent de intemperii și de antrenor.

2013este anul în care Cornel Blejan s-a alăturat Craiovei

VIDEO. Dumitru Dragomir a dezvăluit la GSP Live că U Craiova are doi patroni: „Fac treabă bună împreună

Citește mai multe știri despre Craiova:

Se apropie revenirea lui Elvir Koljic » Când va putea juca bosniacul

Lista lui Rotaru » Pe cine vrea la Craiova: un fost antrenor de la FCSB, un portughez sau o soluție de avarie din Liga 1

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (3)
suporterucv
suporterucv  •  31 Ianuarie 2021, 23:46

Ce mare importanta are si nenumitu asta de Blejan intr-un club ??? Sa junga un r a ha tze l de preparator sa schimbe antrenori !!! Pai inseamna ca CSU are organizare de liga 4 .... Ne meritam soarta

dorelu
dorelu  •  31 Ianuarie 2021, 18:23

La Craiova este simplu ! Nistor este un fotbalist extrem de slab si nu inteleg de ce se mizeaza pe el cand ai in lot pe Capatana !

10218332765774770
Cristian Tataru  •  31 Ianuarie 2021, 17:25

Piturca nu este antrenor, nu-i mai cautati "cauze" pentru care a plecat. A fost selectioner, adica ala care face treaba cu marfa obtinuta din munca antrenorilor de club. Alta mancare de peste. Piti nu a fost si nici nu va fi vreodata un antrenor de echipa de club care sa merite macar spatiul unei virgule in istoria fotbalului. Restul e tacere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează