FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu a vorbit cu fotbaliștii pe care i-a înjurat în video-ul devenit viral » Ce au transmis aceștia

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 22:35

Cornel Dinu (71 de ani) spune că a discutat cu Ioan Andone, Dumitru Moraru și Gheorghe Mulțescu, persoanele pe care le-a jignit într-un filmuleț devenit viral. 

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni.
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor”.

Cele trei glorii dinamoviste au fost vizibil afectate de tirada lui Cornel Dinu. Gheorghe Mulțescu a declarat că nu va mai vorbi cu „Mister” până când când acesta nu îi va cere scuze. Situația a fost lămurită. 

Cornel Dinu a făcut pace

Fanatik a contactat jucătorii jigniți de Dinu, iar aceștia au transmis că au dialogat cu „Procurorul” și l-au iertat pentru ieșire. „Nu mai contează acum, nu știu ce și cu cine ați vorbit. Eu cred că am lămurit lucrurile atât cât am putut, cu toată lumea. Adevărul fiind unul singur ni l-am recunoscut și a rămas între noi, cei care-l înțelegem! Iar celui care a solicitat scuze (n.r. Mulțescu) i le-am transmis prin viu grai”, a declarat Cornel Dinu pentru sursa citată.

VIDEO / Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

Citește și alte știri despre Cornel Dinu:

EXCLUSIV Cornel Dinu primește o replică dură de la un fost coleg: „Era un nimeni când a venit de la Târgoviște. Dinamo l-a făcut om”

S-a aflat cine l-a filmat pe Cornel Dinu în timp ce înjura gloriile lui Dinamo » Reacția „Procurorului”: „Vine din când în când printre fotbaliști”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
George
George  •  24 Mai 2020, 14:43

Faptul ca.......si-ar fi cerut scuze ( daca ) nu are importanta ............. l-au iertat ( poate ) cei injurati, dar raman dovezile ( daca mai era nevoie ) vis-a-vis de caracterul pe care ( nu ) il are dinul.

portardelegenda
portardelegenda  •  24 Mai 2020, 14:27

Ca fostii colegi i-au acceptat scuzele era de acceptat , sportivii in genere sunt caractere puternice care stiu sa accepte inclusiv astfel de derapaje , Cum te poti tu ierta pe tine insuti mai Dinule cand arunci cu *** in colegi care au suferitsau bucurat si au tras la aceeasi caruta , Esti de un egoism de cea mai joasa speta si probabil te crezi buricul pamantului si crezi ca fara tine nu o sa mai rasara soarele. Pentru unul care a facut sport de echipa demonstrezi ca nu ai inteles absolut nimic din viata pe care ai trat-o si ai ramas repetent , probabil drept pedepsa te vei rencarna intr-un vierme,Personal cred ca o amiba te-ar prinde perfect. Rusine sa-ti fie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

242013307224624
George Wick  •  24 Mai 2020, 10:36

Pai comentariul meu "moderat" a fost cu mult mai putin vulgar decat limbajul lui Dinu pe care nu v-ati sfiit sa-l "moderati" ba chiar v-ati grabit sa-l afisati! Cine e ipocrit in cazul de fata?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează