LIGA 1  ·  DINAMO

Cornel Dinu a vorbit cu fotbaliștii pe care i-a înjurat în video-ul devenit viral » Ce au transmis aceștia

Sambata, 23 Mai, 22:35

Cornel Dinu (71 de ani) spune că a discutat cu Ioan Andone, Dumitru Moraru și Gheorghe Mulțescu, persoanele pe care le-a jignit într-un filmuleț devenit viral. 

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni.
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor”.

Cele trei glorii dinamoviste au fost vizibil afectate de tirada lui Cornel Dinu. Gheorghe Mulțescu a declarat că nu va mai vorbi cu „Mister” până când când acesta nu îi va cere scuze. Situația a fost lămurită. 

Cornel Dinu a făcut pace

Fanatik a contactat jucătorii jigniți de Dinu, iar aceștia au transmis că au dialogat cu „Procurorul” și l-au iertat pentru ieșire. „Nu mai contează acum, nu știu ce și cu cine ați vorbit. Eu cred că am lămurit lucrurile atât cât am putut, cu toată lumea. Adevărul fiind unul singur ni l-am recunoscut și a rămas între noi, cei care-l înțelegem! Iar celui care a solicitat scuze (n.r. Mulțescu) i le-am transmis prin viu grai”, a declarat Cornel Dinu pentru sursa citată.

VIDEO / Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

Citește și alte știri despre Cornel Dinu:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (17)

george  •  24 Mai 2020, 14:43

Faptul ca.......si-ar fi cerut scuze ( daca ) nu are importanta ............. l-au iertat ( poate ) cei injurati, dar raman dovezile ( daca mai era nevoie ) vis-a-vis de caracterul pe care ( nu ) il are dinul.

portardelegenda  •  24 Mai 2020, 14:27

Ca fostii colegi i-au acceptat scuzele era de acceptat , sportivii in genere sunt caractere puternice care stiu sa accepte inclusiv astfel de derapaje , Cum te poti tu ierta pe tine insuti mai Dinule cand arunci cu rahat in colegi care au suferitsau bucurat si au tras la aceeasi caruta , Esti de un egoism de cea mai joasa speta si probabil te crezi buricul pamantului si crezi ca fara tine nu o sa mai rasara soarele. Pentru unul care a facut sport de echipa demonstrezi ca nu ai inteles absolut nimic din viata pe care ai trat-o si ai ramas repetent , probabil drept pedepsa te vei rencarna intr-un vierme,Personal cred ca o amiba te-ar prinde perfect. Rusine sa-ti fie

George Wick  •  24 Mai 2020, 10:36

Pai comentariul meu "moderat" a fost cu mult mai putin vulgar decat limbajul lui Dinu pe care nu v-ati sfiit sa-l "moderati" ba chiar v-ati grabit sa-l afisati! Cine e ipocrit in cazul de fata?

Vezi toate comentariile (17 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1