FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Planul pentru noul stadion de la Dinamo, criticat vehement: „E inadmisibil! Unde ați mai văzut așa ceva?”

Stadionul Dinamo +10   FOTO
Stadionul Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 17:14 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 18:44

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, se arată nemulțumit de planul anunțat de MAI și CS Dinamo cu privire la noul stadion care se va construi în „Ștefan cel Mare”.

„Procurorul” nu este de acord cu soluția actuală, care prevedere dărâmarea velodromului din complex și spune că stadionul trebuie construit pe locul actualei arene a „câinilor”.

„Am avut și eu discuții cu Marcel Vela. Mă surprinde că un ministru de Interne, care are niște direcții, a putut să primească asemenea escroci pe teresa Ministerului de Interne. Bine, el credea că se poate face ceva pentru Dinamo...

În privința stadionului, intențiile lui cred că sunt bune. Eu nu concep... Dați-mi voie să sufer în continuare... Este inadmisibil și unic în istorie să construiești un stadion, așa cum s-a prezenta macheta, distrugând un velodrom! Nu mai era folosit, dar e unicul din România și putea fi recondiționat. Și distrugi și două terenuri pe care s-au crescut cele mai mari glorii ale lui Dinamo.

Poți să construiești pe vechiul amplasament și să faci un stadion ca lumea! Așa cum a vrut eu să fac în 1996. Este inadmisibil, după părerea mea! Unde mai există un loc în lumea unde să fie două stadioane la 80 de metri? Ca să construiești unde e velodromul trebuie să distrugi și stadionul «Piți Varga», unde au crescut atâtea generații de copii, și stadionul Victoria, care era folosit în ultimul timp la rugby. Noi suntem sănătoși la cap?!”, a declarat Cornel Dinu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

FOTO Prima schiță a viitorului stadion Dinamo » Ce spun ministrul Vela și președintele CS Dinamo: „Proiectul se desfășoară cu o viteză alarmantă”

VIDEO Ce spune Ionel Dănciulescu despre noua Academie a Clubului Sportiv Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dorin Șerdean, izgonit de suporteri de la stadion! Președintele lui Dinamo, înfuriat: „Vor suporta consecințele, e prea mult!”

Cornel Dinu, dezvăluiri despre situația de la Dinamo: „Acesta e adevărul înfiorător despre ce a făcut Negoiță!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1745flo
1745flo  •  19 Decembrie 2020, 21:57
Postat de beeruss pe 18 Decembrie 2020, 18:53

sa-i spuna careva lui cornel vinu ca aia au facut macheta aia la misto. nici vorba sa se faca vreodata un stadion pentru dinam99op. adica serios,daca nu s-a afcut pana acum este clar ca nici de acum in colo nu o sa se faca.

Valahule, lasă paiul din ochiul altuia, de fapt chiciul fcsb nu va avea niciodată stadion si vor fi toată viața lor cu cortul!

780708698710213
Razvan Claudiu  •  19 Decembrie 2020, 10:32

E clar acum de ce Dinamo nu are inca stadion. Dinu e in gasca celor care pun piedici din cine stie ce interese. Acum ca e o sansa sa se faca tot nu e bine ca a mai gasit asta un motiv. Bey Dinule, lasa-ne si apuca-te de tabinet ca pe acolo iti e nivelul.

creeperno
creeperno  •  18 Decembrie 2020, 22:43

Multumeste-i lui badea

Vezi toate comentariile (11)
Comentează