FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu protestează vehement: „Iuliu Mureșan la Dinamo?! În ce hal am ajuns!”

Iuliu Mureșan (67 de ani) confirmă că a purtat discuții pentru a veni la Dinamo în funcția de administrator special. Cornel Dinu (72 de ani) nu este de acord cu această inițiativă.
Iuliu Mureșan (67 de ani) confirmă că a purtat discuții pentru a veni la Dinamo în funcția de administrator special. Cornel Dinu (72 de ani) nu este de acord cu această inițiativă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 21:52 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 22:36

Iuliu Mureșan (67 de ani) a confirmat azi că negociază pentru a veni la Dinamo în funcția de administrator special. Cornel Dinu (72 de ani) respinge vehement această mutare.

Iuliu Mureșan a lucrat ultima dată la FC Hermannstadt, club de care nu s-a despărțit în cei mai buni termeni. După un an de pauză, este deschis la negocieri. Cornel Dinu nu concepe ca Mureșan, de profesie medic ortoped, să preia postul de administrator special la Dinamo.

Cornel Dinu îl atacă pe Iuliu Mureșan

„Mai e pe meserie pe ziua de azi? Mureșan poate eventual să-i ia tensiunea lui Paszkany. M-a ferit Dumnezeu să-l cunosc! N-a făcut o clismă în viața lui! Parcă era cu un halat pe el, într-o perioadă a anilor 1968-1969. 

El lua tensiunea și pulsul, după care a devenit conducător la CFR Cluj, în relația cu Paszkany. Acum, Mureșan e expert în insolvențe și în drept. Ce să ne mai surprindă? În ce hal am ajuns…”, a spus Cornel Dinu, conform Prosport

Iuliu Mureșan n-ar refuza Dinamo

Iuliu Mureșan ar urma să preia postul de administrator special la Dinamo. Într-un club aflat în procedură de insolvență, postul este echivalentul celui de președinte. La clubul din Ștefan cel Mare, Mureșan ar lucra alături de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar angajat deja de Dinamo.

Într-adevăr am fost contactat de Dinamo, aștept să se clarifice anumite lucruri, nu îmi e frică să preiau acest club, cu siguranță îl pot scoate din insolvență. E clar că, pentru oricine, Dinamo este un club cu notorietate, un club pe care nu e ușor să-l refuzi. Așteptăm să punem anumite lucruri la punct, să vedem de unde plecăm, și dacă lucrurile vor fi în ordine, cu siguranță voi fi alături de ei
- Iuliu Mureșan, pentru GSP

VIDEO Cornel Dinu, propus la Dinamo: „Să înghețe toți când intră în vestiar! Ar fi cel mai potrivit”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV În plin haos, Dinamo primește și o veste bună » 240.000 de euro virați astăzi, pentru a evita dezastrul

EXCLUSIV Florin Bratu acuză: „Nistor mi-a destabilizat vestiarul la Dinamo! E posibil să fi fost o lucrătură”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
stefan..
stefan..  •  01 Iulie 2021, 08:58

Dinu -Kosice:)))

adi2306
adi2306  •  01 Iulie 2021, 07:57

"M-a ferit Dumnezeu să-l cunosc! N-a făcut o clismă în viața lui!". Păi ce, Dinamo are nevoie de clismă?? Păi daca nu-l cunoşti măi dragă domn Dinu, de unde ştii ca nu-i capabil omul sa faca ceva bine pentru Dinamo? Că ce ai facut tu se ştie. Şi cu bune şi cu mai puțin.

corectu
corectu  •  01 Iulie 2021, 07:41

Mureșan ortoped? Eu știam că e veterinar.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează