FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CORONAVIRUS. CFR Cluj nu vrea titlul fără să joace: „Nu e corect”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 20:39

Mario Camora (33 de ani), căpitanul celor de la CFR Cluj, nu ar vrea să devină campion datorită unor decizii luate de forurile fotbalistice din România.

Liga 1 este întreruptă în acest moment din cauza pandeiei de coronavirus. Cum momentul reluării pare unul necunoscut, mai multe scenarii au fost avansate. Într-unul dintre ele, clasamentul actual s-ar îngheța și CFR Cluj ar câștiga un nou titlu.

„Am văzut multe discuții, dar cred că cea mai importantă este sănătatea noastră. Mor oameni, lumea e bolnavă și nu cred că este momentul să discutăm despre fotbal.

Camora vrea titlul pe teren

„Când o să fie totul OK sper să reluăm campionatul. Să joc fără public a fost una dintre cele mai urâte experiențe din viața mea. Dacă se suspendă cum alegi campioana sau cine merge în cupele europene? Nu e corect nici să pui campioana fără să joci restul sezonului. Eu unul nu m-aș bucura pentru așa titlu. Nu e corect pentru ceilalți”, a declarat Camora pentru Prosport.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vezi cum e afectat fotbalul din România de coronavirus:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
zizu
zizu  •  17 Martie 2020, 09:00

A luat steaua o cupă.....ieșind de pe teren,un campionat ,mai contează?

carol_k
carol_k  •  17 Martie 2020, 06:30

Atunci sa nu se dea titlul, Camora? Dupa ce ati castigat sezonul de 26 etape la 8 puncte si le-ati luat 4 din 6 celor de la FCSB? Asa o fi corect?

2457921934218538
Constantin Nica  •  17 Martie 2020, 01:32

Camora, nu ti-e Rușine să-l umilești in halul asta pe nea Jiji, care e om bun, care a pus preoții sa se roage pentru “fotbaliștii” echipei din consoane sa-i scape de bolile astea coronavirusariene?!? Chiar n-ai inima fata de omu’ asta care-și plimba oile prin Pipera?!? Lasă, nea Jiji Belciug, ca vine Paștele și te scoți din vânzarea de miei

Vezi toate comentariile (15)
Comentează