FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Dezinfecție la stadionul lui FC Voluntari: „Mai bine prevenim decât să tratăm”

În această dimineață, la baza sportivă a celor de la Voluntari, s-a prezentat o echipă pentru a dezinfecta în întregime toate locurile +3   FOTO
În această dimineață, la baza sportivă a celor de la Voluntari, s-a prezentat o echipă pentru a dezinfecta în întregime toate locurile

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2020 11:34

Situația dificilă cauzată de coronavirus i-a alarmat pe șefii cluburilor de Liga 1. Nu s-au luat măsuri numai la nivel de lot și pregătire, fotbaliștii fiind lăsați acasă, ci și legate de igienă și prevenție. În această dimineață, la baza sportivă a celor de la Voluntari, s-a prezentat o echipă pentru a dezinfecta în întregime toate locurile.

Robert Gherghe: „Așteptăm decizia de azi să vedem ce facem"

Tribunele, vestiarele, birourile și toate celelalte spații aferente stadonului echipei Voluntari și centrului de pregătire pentru copii și junori au intrat într-o amplă operațiune de dezinfecție.

E ceva normal. Ați văzut că se procedează și la mijloacele de transport în comun, la primărie, iar acum la rând a venit stadionul nostru. Plus baza sportivă. E o chestiune de prevenție, din fericire nu avem niciun caz confirmat în Voluntari.

Dar e vorba aia, mai bine prevenim decât să tratăm. Așteptăm și noi decizia de azi de la UEFA și FRF. Să vedem cum ne împărțim. În mod normal mâine jucătorii erau chemați la antrenament. Să vedem ce se hotărăște să știm și noi ce e de făcut", a zis Robert Gherghe, directorul executiv al clubului.

14 punctea adunat FC Voluntari în 2020, pierzând doar restanța cu FCSB, 1-2

184 de cazuride oameni infectați cu COVID-19 a înregistrat România până acum

16cazuri s-au confirmat doar astăzi la noi în țară

Citește cum e afectat sportul românesc de coronavirus:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează