FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Reacția lui Marius Șumudică după ce turcii au decis ca meciurile să se joace în continuare: „Le-am comunicat deja celor din staff”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 10:47

Campionatul din Turcia continuă să se desfășoare cu porțile închise. Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, regretă că nu poate reveni în România, lângă familie. 

„Marți a fost o ședință a celor de la Federația turcă. Au hotărât că vom continua, se va juca fără spectatori în continuare. Ne supunem, ăsta ne e jobul, munca, trebuie să ne sacrificăm. Am văzut că a crescut destul de mult numărul cazurilor și aici. Acum sunt în jur de 98 de cazuri. Un singur cetățean decedat, unul în vârstă. 

Ei nu spun unde sunt localizate cazurile, probabil să nu creeze panică. În Gaziantep nu cred că am văzut 2,3 inși cu mască. Nu există niciun fel de panică dar au închis cafenele, restaurene, locuri publice unde ar putea să se întâlnească mai multe persoane”, a declarat Marius Șumudică la Pro X.

Șumudică: „Jucătorii sunt recalcitranți”

„Eu nici nu știu ce să zic. Mai avem contract un an de zile, suntem foarte apreciați aici. Eu le comunicasem deja celor din staff că dacă se va întrupe campionatul, iau prima cursă și vin lângă familie, lângă părinți, în România. Acum nu se mai poate. Sâmbătă jucăm, acum am antrenament. Nu mai pot motiva jucătorii nu pot face programul de pregătire. Sunt recalcitranți, pot intra într-un conflict cu ei”, a spus Șumudică.

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

 1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
   
 2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 5. Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, a fost mutat din iunie în septembrie: 8 idei după schimbarea datei: cum sunt afectați specialiști ai zgurii precum Simona Halep sau Rafael Nadal?
   
 6. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 7. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 8. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Citește alte știri despre fotbalul din Turcia: 

CORONAVIRUS Trabzonspor l-a dat afară pe John Obi Mikel » Jucătorul refuzase să mai joace din cauza virusului

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează