FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2

CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2 // FOTO Gigi, uite ce-ai pierdut! Cursa SENZAȚIONALĂ a lui Cristi Manea a adus golul secund al lui CFR

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 21:37

CFR Cluj a înscris golul doi în meciul contra Craiovei (2-0) după o cursă remarcabilă a lui Cristi Manea (22 de ani), fundașul venit în urmă cu câteva săptămâni de la FCSB.

Fundașul dreapta a luat pe cont propriu o acțiune în flancul drept, l-a lăsat în urmă pe Nicușor Bancu, iar din centrarea fostului jucător de la FCSB a rezultat golul secund al clujenilor. 

Cristi Manea, dublu campion cu CFR Cluj, în 2017 și în 2018, a ajuns în acest sezon la FCSB, însă experiența sa la echipa finanțată de Gigi Becali n-a fost una de bun augur. Manea a plecat de la roș-albaștri în această iarnă, după ce prinsese doar câteva meciuri la echipa lui Bogdan Vintilă.

Revenit la clubul alături de care a cunoscut cele mai importante performanțe ale carierei, Manea pare din nou aproape de forma care-l propulsase la prima reprezentativă. Contra Sevillei, centrarea sa a produs penalty-ul din care Ciprian Deac a deschis scorul, iar azi, împotriva Craiovei, a avut o nouă evoluție consistentă.

„Nu regret că l-am dat pe Manea, mi s-a părut același. Poate acolo e locul lui, unde se joacă direct pe poartă”, a declarat recent Bogdan Vintilă, fostul antrenor al lui Manea.

Vezi AICI toate detaliile de la partida Craiova - CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chernomor
chernomor  •  24 Februarie 2020, 08:22

Gnohere lăsat acasă - a ratat pregătirea de iarnă. Manea, lăsat liber, semnează cu CFR Cluj. :)) Omul se pricepe. :))

andreidim2001
andreidim2001  •  24 Februarie 2020, 06:40

***.. cat de prost poți fi? Vezi in imaginile de mai sus. ***. Dar lanțul se strînge si ajungi iara la pușcărie. Ma tem ca de data asta mai mult. Scăpăm de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  24 Februarie 2020, 01:55

Stati sa vedeti ce plasa a luat Gigi cu atacantul adus din Danemarca pe bani grei! Tade a fost mic copil pe langa asta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează