FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Adrian Porumboiu nu-l iartă pe Istvan Kovacs după disputa cu Florinel Coman: „Nu face pe șmecherul când ești mai puțin șmecher”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 20:19

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional, l-a criticat pe centralul Istvan Kovacs. 

Porumboiu i-a reproșat lui Kovacs atitudinea din meciul contra Craiova - FCSB 0-1 și faptul că acesta i-a spus lui Florinel Coman „dispari!”. 

„Din punctul meu de vedere este clar că arbitrul a greşit. Nu trebuie să fii arogant, să fii tu ţanţoş, să crezi tu că eşti eroul şi că deţii tu rolul principal. Dacă e adevărat ce spune, că l-ar fi jignit Coman, trebuia să-i dea al doilea cartonaş şi-l elimina. Nu face tu pe şmecherul când eşti mai puţin şmecher!

Arbitrii din Champions League discută cu jucătorii, dar niciunul nu are o atitudine atât de ţanţoşă, de persiflare.  

Putea să-i spună «Linişteşte-te!». Sau o formulă d-asta. Dar dacă spune acum că el l-a iertat pe Coman pentru că i-a vorbit urât, dar i-a spus «Dispari!», e noaptea minţii. Chiar cred că au o problemă de interpretare şi o problemă de logică elementară”,  a declarat Adrian Porumboiu pentru TV Telekom Sport.  

Citește și:

Istvan Kovacs, reacție după dialogul inadecvat avut cu Florinel Coman: „E prima dată când se întâmplă așa ceva” 

Dan Udrea despre expresia oribilă aruncată de Istvan Kovacs lui Florinel Coman: „Arogantul pseudo-arbitru când dispare?!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  17 Septembrie 2019, 09:16

Asta-i comportamentul oricarui roman atunci cand de decizia lui depind altii. Din pacate...

caoradea
caoradea  •  16 Septembrie 2019, 22:25

Da, Porumboiu eate usa de biserica !

submarina
submarina  •  16 Septembrie 2019, 22:18

Din păcate arbitrii nu sunt tot timpul obiectivi. De multe ori tractează aceeași fază diferit. Prea ușor scot cartonașele roșii (vorbesc de arbitrii români) nemaivorbind de cele galbene. La fel și loviturile de la 11 m, sunt acordate pentru orice fleac, sau simulare samd. Dar nici fotbaliștii nu sunt mai prejos...la fiecare contact, dar absolut la fiecare contact, indiferent de duritate, se tăvălesc pe jos câte 2-3 minute. Înainte fotbaliștii erau mai rezistenți...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează