FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1 // NOTE GSP: Ei s-au făcut de râs în derby » 6 jucători au avut prestații dezolante

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1 +8   FOTO
Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 08:08 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 10:55

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1, și s-a distanțat la 4 puncte de CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat.

Ambele goluri ale oltenilor au fost înscrise din penalty, de Alex Cicâldău și Dan Nistor. Pentru FCSB a punctat I. Cristea - „cap” după o centrare trimisă de Florinel Coman.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1 // NOTE GSP

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1 // NOTE GSP: Ei s-au făcut de râs în derby » 6 jucători au avut prestații dezolante


Cel mai slab jucător de pe teren a fost Andrei Vlad, portarul primind nota 3 în GSP după derby-ul de pe „Ion Oblemenco”.

La scorul de 1-1, Vlad l-a lovit cu pumnul în plină figură pe Elvir Koljic, vârful CS Universității Craiova, iar Bîrsan a indicat pentru a doua oară punctul cu var.

+4 FOTO

Vlad a ieșit la 14 metri din poartă și a încercat să boxeze cu pumnul drept o minge aeriană pentru care se duelau Koljic cu Miron, dar a nimerit capul atacantului.

Nu foarte bine s-au descurcat nici Panțîru, Ovidiu Popescu, Dennis Man, Cristi Dumitru și Ionuț Vînă, cei cinci fiind notați cu 4 în Gazeta de azi.

7a fost cel mai mare calificativ de pe teren, primit de 4 jucători ai liderului: Piglicalelli, Cicâldău, Koljic, Nistor

VIDEO Dialog ca pe vremuri » Dumitru Dragomir, contre cu Ionuț Chirilă la GSP Live: „Poți pe dracu'! Ioane, taci din gură!”

Citește mai multe știri despre partida Craiova - FCSB 2-1:

Gigi Becali a pus tunurile pe „central”: „Băi, Bîrsane, știi ce ar trebui să-ți dăm după meciul ăsta?” + ce i-a strigat înainte să închidă telefonul

De ce se teme Cristiano Bergodi: „Nu vorbim de titlu încă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
2986336938124002
Daniel Derlean  •  13 Iulie 2020, 12:16

albitru 3,tusieri 4;vlad a dat in minge dupa care in capul atacantului,nu e penalty,plus 2 penalty-uri a avut steaua ,care nu sau dat ,hotie

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  13 Iulie 2020, 11:08

Asta chiar e culmea!Mihaila 6,iar Nistor...7!Care a dat numai pase la adversar si un sut telefonat!GSP?Oare cum a zis herr Daum,de ei?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează