FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Eroare de management la Craiova » Mare pierdere în iarnă pentru clubul lui Reghe și Rotaru

Mihai Roman II,
noul responsabil cu
golurile la Botoșani/
FOTO: Ionuț Tabultoc
Mihai Roman II, noul responsabil cu golurile la Botoșani/ FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2022 13:51 / Actualizat joi, 17 martie 2022 14:19

Mihai Roman II le arată foștilor săi șefi, Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru, că s-au despărțit prea ușor de el. În 10 meciuri la Botoșani a dat 5 goluri în 2022. Aproape cât Koljici, Markovici și Ivan la un loc!

În decembrie, când și-a făcut planurile pentru 2022, Laurențiu Reghecampf a trecut patru jucători pe lista neagră. Este vorba despre Mihai Bălașa, Matteo Fedele, Antoni Ivanov și Mihai Roman II. Toți și-au găsit locuri de muncă, dar dintre ei, cel mai bine a performat, paradoxal, ultimul!

Tocmai Roman, care venea după mai bine de un an pe tușă, ca urmare a unor probleme cu inima, a plecat în noul an ca din pușcă. Întors la FC Botoșani, unde mai jucase în 2018/2019, împrumutat de olteni, „vârful” în vârstă de 29 de ani a înscris 5 goluri în 10 partide de Liga 1. Adică un gol la 2 etape. Și se numără, meci de meci, printre cei mai buni jucători ai lui Marius Croitoru.

Declarații șocante în studio: „O să-i propun lui Burleanu să reînființăm fosta Cooperativă! Erau bani negri de îi întorceam cu lopata”
PRIETENII LUI OVIDIU
Declarații șocante în studio: „O să-i propun lui Burleanu să reînființăm fosta Cooperativă! Erau bani negri de îi întorceam cu lopata”

„I-ar fi fost greu”

Confruntat cu evidența, într-o recentă intervenție la Pro X, finanțatorul Mihai Rotaru a încercat o explicație: „Ar fi putut să ne ajute, dar am luat hotărârea împreună cu el să nu prelungim contractul, să meargă la Botoșani. I-ar fi fost greu să se impună în fața lui Koljici, a lui Ivan și a lui Markovici. 

I-ar fi fost greu aici, având în vedere că vine după această problemă medicală”. Numai că, în 2022, cei trei au înscris împreună doar 6 goluri în Liga 1. Unul mai mult decât Roman!

Koljici a bifat două reușite, una neregulamentară, cu mâna, la Sfântu Gheorghe, apoi a avut din nou probleme de sănătate, la spate. „Locotenentul” său, Markovici, a alternat luminile cu umbrele și în 10 apariții a punctat de trei ori. Iar Ivan, golgeterul echipei (11), a plusat la assist-uri, 5 la număr, dar cu golurile a rărit-o dramatic. Doar unul în 8 partide!

Peste foștii săi coechipieri

JucătorClubMeciuriAssist-uriGoluri
Mihai RomanFC Botoșani10-5
Jovan MarkovicCSU Craiova1023
Elvir KoljiciCSU Craiova512
Andrei IvanCSU Craiova851

„Conducerea și-a făcut datoria față de mine. M-au tratat exemplar cei de acolo, însă, după revenirea mea, nu am primit aproape nicio șansă. Au fost doar 30 de minute în Cupa României și de asta am ales să încheiem contractul pe cale amiabilă” 

MIHAI ROMAN II, pentru prosport.ro, la plecarea din Bănie

Citește și:

Banii vorbesc » Cu cine ține Dinamo la titlu: ar încasa bonusuri consistente

Adio, Liga 1! Clubul nu mai poate primi licența pentru sezonul viitor » Dinamo, sigură de locul de baraj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  17 Martie 2022, 17:46

Greșeala mare este a FC FCSB! Florinel Coman și Darius Olaru, fotbaliști clasați la egalitate pe locurile 2-3 ca valoare Transfermarkt, fiecare estimat la 4 meleoane Euro!!, ambii cu salarii de top pentru Liga 1, au înscris ÎN ÎNTREG CAMPIONATUL, adunat, 3 (trei) goluri!! Băi Gigi, de obicei "tatonezi" orice nemulțumit, orice copchil talentat din curtea Craiovei, pe Roman II (apropo, e craiovean get-beget) îl luai degeaba, îl "probai" 2-3 meciuri și, dacă da goluri, acum le râdeai în nas lui Rotaru și Copilu mai cu talent decât o face GSP!!

2765573676822081
Gabi Gabriel  •  17 Martie 2022, 16:03

Acest articol este putin cam deplasat. Acest Mihai Roman II unde s-a remarcat inainte de a fi transferat la Craiova ? A venit de la Botosani iar echipa asta cu 5 goluri de M.Roman II nu a castigat niciun meci. Echipa de pluton cum atacant de pluton. Omul a suferit o interventie dificla pregatire cu echipa nu a facut , ca sa fii in forma trebuie antrenamente colective etc.. Da voi cand scrieti un articol faceti un jucator wow.. de parca a rupt gura targului pe undeva.. Cand un jucator de fotbal marcheaza peste 20 de goluri atunci poti sa spui ca e ceva. Dimpotriva nu este nici o eroare de management ca nu prindea echipa nici aici in prezent. Te duci la o echipa care ai sanse sa joci ..ce atacanti wow are Botosani !!!!! Faci articole obiective ca nu a fost si inca nu se stie ce mare atacant va fi M.Roman II !!!! In 10 meciuri trebuia sa aiba cel putin 8 goluri dar daca marcheaza la 2 meciuri e foarte grozav !!! Valoare = 50.ooo euro !!! Foarte mare eroare de management redactorilor !!!

ion_pila
ion_pila  •  17 Martie 2022, 15:16

Mihai Roman II n-are motive sa fie suparat pe CSU. Cat a fost bolnav, a fost tratat exemplar si nu stiu daca alt club s-ar fi comportat la fel. Venit la Botosani, Roman II a dat niste goluri cu echipe obscure. Nu este de talia lui Markovici, iar intre el si Koljici, toata lumea ar fi ales la fel. Articolul este tendentios, speculeaza situatia delicata a unui fotbalist. âNu mi se pare corect.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează