FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - SEPSI 0-1

CRAIOVA - SEPSI 0-1 / Corneliu Papură ripostează după ce i s-a cerut demisia: „Chiar nu înțeleg!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 20:15

Corneliu Papură, antrenorul Universității Craiova, s-a luat de suporterii olteni, care i-au cerut demisia după eșecul de pe teren propriu cu Sepsi, 0-1, din etapa a cincea din Liga 1, și a contestat victoria covăsnenilor.

„Echipa adversă n-a avut niciun șut și a dat un gol. Meritam să marcăm măcar un gol. Trebuie să înțelegem că pe ultimele 20 de minute nu mai aveam nicio reacție din punct de vedere fizic. Am jucat 10 meciuri într-o lună și asta se resimte. Indiferent cât joci se simte oboseala. Am întâlnit o echipă care a făcut tot timpul antijoc. Când ajungi în fața porții, trebuie să înscrii indiferent de echipă. 

Nu înțeleg de ce e atâta ostilitate în tribune la adresa mea. Am câștigat 3 meciuri. Am mers în cupele europene după 25 de ani. Am bătut Dinamo. Voi analiza ce voi face. Chiar nu înțeleg de ce atâta ostilitate pentru cineva care a făcut ceva pentru clubul ăsta. Ar fi bine ca atunci când e 0-0 să nu mai fie ostilitate. Băieții au dat totul și le înțeleg execuțiile greșite”, a declarat Papură la TV Look Sport.

Robert Ilieș, secundul lui Sepsi, a vorbit și el la finalul partidei: „A fost o victorie muncită. Am avut momente când am suferit, a fost un meci foarte greu. Craiova n-a fost în apele ei, chiar dacă a dominat mai mult și a avut o posesie mai bună. 

Știam că oltenii nu pot ține ritmul pentru că au avut mulți jucători care au evoluat în Europa League. Știam că au o echipă cu jucători creativi, cărora dacă le dai spații pot înscrie. Cred că am avut norocul să câștigăm după o luptă fantastică”.

Citește și:

CRAIOVA - SEPSI 0-1 // VIDEO+FOTO » Criză! Oltenii ajung la 3 înfrângeri consecutive și suporterii i-au cerut demisia lui Corneliu Papură

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
1651152618487237
Aurel Stanciu  •  12 August 2019, 21:40

Ce sa inteleaga bietul de el? Ca si Andronache la FCSB, doi habarnisti dornici de marire, care nu inteleg ca sunt nepriceputi. De la instalarea lui Papura, echipa joaca tot mai slab. Nici echipa a doua nu juca nimic cu el , nu l-am inteles pe Rotaru de ce l-a instalat. Nu cred ca va mai castiga vreun meci , in urmatoarele 5-6 intalniri, cel putin. Sper ca in momentul in care va pleca sa-l ia si pe Roman si Briceag cu el! Orice partida cu Papura pe banca este o batjocura la adresa celor care iubesc aceasta echipa!

155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  12 August 2019, 16:59

Corneliu Papură: „Chiar nu înțeleg!”... FOTBALUL?! Lasă-ne!!!

fara_pista
fara_pista  •  12 August 2019, 11:27
Postat de fairplayromania pe 11 August 2019, 20:49

Papură nu a vrut acest post de antrenor, el s-a supus lui Rotaru ca angajat. Problema este la Rotaru cind l-a dat afară pe Mangia si l-a adus pe Cîrțu....

Aha, deci Rotaru e un fel de Gigi II... Păi, ce mai stați? Șo pe el!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează