FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL 3-1

CRAIOVA - VIITORUL 3-1 // Victor Pițurcă apelează la ministere pentru a schimba gazonul + Prima recomandare pentru Contra: „Naționala are mijlocași ca Bancu?”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 23:19

Victor Pițurcă (63 de ani), tehnicianul celor de la Craiova, a vorbit după victoria echipei sale împotriva Viitorului, scor 3-1.

„Până în min 6, 7 ne-am creat ocazii. Am primit un gol dintr-o fază fixă și i-am făcut pe cei de la Viitorul să fie vioara întâi în meci. Deocamdată suntem departe de tot ceea ce înseamă campionat. Ne interesează acum meciul cu Iașiul, trebuie să le treacă entuziasmul jucătorilor”, a declarat Pițurcă la TV Telekom Sport.

„SĂ VINĂ MINISTERUL MEDIULUI ȘI AL SĂNĂTĂȚII”

Pițurcă a vorbit din nou despre starea gazonului și a cerut intervenția ministerelor pentru a grăbi procesul de înlocuire a suprafeței: „Problema gazonului este legată de siguranța jucătorilor. Ei se pot accidenta. Plus că ați văzut ce miros emană. Nu se dă foarte mare importanță.

Ministerul Mediului și al Sănătății ar trebui să vină aici și să ia mostre, să nu mai așteptam nu știu ce licitații”.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Naționala are mijlocași ca Bancu?”

Nicușor Bancu (27 de ani) a fost folosit în meciul cu Viitorul pe poziția de inter, iar tehnicianul oltenilor a declarat că fotbalistul poate evolua foarte bine pe mai multe poziții: „Naționala are mijlocași centrali de valoarea lui Bancu? Nu cred. El poate juca aproape oriunde. 

Știu ce spun, am fost selecționer 12 ani de zile. Contra are în momentul ăsta în Bancu un fotbalist pe care se poate baza”. 

...despre Koljic: „Încă nu e refăcut complet. A stat 6-7 luni de zile. S-a antrenat foarte bine și astăzi am vrut să-i dau cât mai puțin timp”

CITEȘTE ȘI:

CRAIOVA - VIITORUL // Victor Pițurcă a trimis doi jucători importanți în tribună + Noi comentarii despre gazon

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ovialex23
ovialex23  •  01 Octombrie 2019, 19:45

Sa vina si de la departamentul cultelor niste popi sa invoce divinitatea sa ploua peste stadion ca sa mai inverzeasca iarba. Sa vina si de la Ministerul Transporturilor sa vada cum se infunda in nisip, rotile ambulantei. Sa vina si aia din constructii sa vada cum se risipeste nisipul Romaniei. Bai oltenilor, v-a dat guvernul din banii publici, stadion de zeci de milioane de euro si nu aveti bani sa va conservati iarba terenului. Vorba lui Ion Creanga : "muieți-s posmagii".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1181489102022068
Oana Stanciu  •  01 Octombrie 2019, 09:50

Eu cred că venirea lui Pițurcă a fost salvarea lui Bancu. El este un fotbalist cu calități de constructor, nu de fundaș. Așa a jucat inițial și numai nevoia echipei l-a făcut pentru moment un fundaș, un fundaș care-și uită deseori sarcinile. Ca și constructor, ca un jucător care ajunge ușor în careu, un jucător care are și șut, Bancu poate ajuta mult. Trebuie să fi un antrenor care are ochi, iar Pițurcă are!

780708698710213
Razvan Claudiu  •  01 Octombrie 2019, 08:55

Oh, daaaa! Fotbalist mare Bancu asta! Nea Piti, chiar ne crezi pe toti cu ciunga in par si pene pe spate? Bancu e un jucator bun de Liga I si atat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează