FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

Critici dure la adresa steliștilor după debutul din 2019: „Nedelcu e avion mioritic, Coman nu poate dribla niciun copac!”

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2019 17:02

Suporterii vicecampioanei și-au vărsat năduful pe pagina oficială a clubului după semieșecul de la Călărași, pe care-l consideră umilitor.

Curg reproșurile fanilor la adresa steliștilor pe internet. Aproape o mie de comentarii au fost postate pe pagina oficială a vicecampioanei în mai puțin de 24 de ore, după semi-eșecul cu Dunărea Călărași, formație ce i-a scos pe steliști și din Cupa României. Multe dintre comentariile fanilor sunt civilizate și atacă situația în care se găsește formația patronată de 16 ani de Gigi Becali.

Unul dintre ele e semnat de Adrian Agheorghesei, absolvent al Facultății de Filosofie și Știinte Social-Politice. "Același praf, aceeași pulbere! La Steaua și femeia de serviciu e mijlocaș. De când a venit, Nedelcu e avion mioritic, Coman nu poate dribla niciun copac, dar dă călcâie. Singurele calități ale lui Tănase sunt aerodinamismul și căldura din suflet. Moruțan nu prinde echipa nici când jucăm în Cupă, cu echipe de Liga 3, dar când intră, ne cam arată de ce. Stoian, joc la alibi, de vedetă de Serie A, cel mai slab de pe teren, alături de Bălgrădean și Planici", a scris suporterul.

Acesta a continuat analiza dură: "Rusescu, cu toată dragostea, e lent, frustrat și, per ansamblu, terminat. Morais n-a dat o centrare mâncabilă. Iar Teja, o, Teja, un alt maimuțel din cârpe frumos parfumate, cu cele o sută de cuvinte de rigoare în vocabular, cu umilința specifică pe față, cu gesturi și ton obediente [...]. Pe lângă noi, CFR e cu adevărat echipă, iar la ora actuală, pentru nivelul Ligii 1, e profesionistă, sudată, percutantă, eficientă, solidă".

"Dacă noi suntem Steaua, cică echipă-etalon, şi nu batem Dunărea Călăraşi, înseamnă că nu avem calitate. Nu ai cu cine să joci fotbal! Trebuie să fiu nebun sau bolnav la cap să zic că pot să câştig campionatul cu echipa asta"
Gigi Becali, patron FCSB

ALTE COMENTARII ALE FANILOR FCSB

"Nedelcu e cel mai leșinat, puturos și cel mai slab mijlocaș la închidere care nu știe să lege o pasă. Coman e un alt purtător ilegal al ghetelor de fotbal, o glumă proastă de fotbalist. Marele atacant Rusescu... Dacă slăbesc zece kilograme, joc mai bine ca el și dacă mă trezești din somn mort de beat"
Alin Gabriel, suporter

"FCSB are decât patru, cinci jucători ca lumea, în rest umpluturi și murături. Banii prea mulți i-au făcut să uite pentru ce intră pe terenul de joc. Becali participă și el la îndobitocirea lor prin promisiuni de vânzări fabuloase. Niciun jucător nu este de valoare"
Gheorghe Smau, suporter

"Bambilici, nimic nou. Unde-s agresivitatea și presingul ridicat? Cu mâini moarte ca Nedelcu, Tănase, Rusescu, Coman, n-ai cum să joci fotbal. Nedelcu este cel mai inutil jucător pe care l-am văzut vreodată, nu recuperează, nu pasează, nu aleargă, nu sare la cap, nu face nimic, este zero barat"
Florin Iacob, suporter

CITEȘTE ȘI: 

Băgați în sedință de fani! Detalii de la finalul meciului rușinos făcut de FCSB! Reacția lui Teja, uluitoare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
forumeer
forumeer  •  06 Februarie 2019, 00:48

Ce "stelisti" visezi, ma, impachetatorule de peste? Tot nu respectati legea, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1188557024684183
Bogdan Miguel  •  06 Februarie 2019, 00:31

competitionala* *aparatura *Nu

1188557024684183
Bogdan Miguel  •  06 Februarie 2019, 00:29

Eu cred ca durerea cea mai mare o reprezinta transferurile “fara cap” efectuate in aceasta pauza conpetitionala. Au fost adusi doi mijlocasi ofensivi si un atacant, aici era problema? Nu domnule, problema Stelei e in aparare, unde s-au primit 25 de goluri in 21 de meciuri, nu in atac unde s-au marcat cel putin 40. Acum in plina panica Becali incearca sa aduca doi fundas centrali. Pai de ce nu i-ai adus inainte de pregatirea de iarna? N poti face performanta atata timp cat cobducerea celei mai titrate echipe de fotbal din Romania da dovada de amatorism. La ce conditii de antrenament/aparatuea avem ar trebuii sa defilam insa Craiova si CFR desi nu dispun de aceste facilitati de standard UCL dau dovada de profesionalism si arata ca doua echipe profesioniste de fotbal. Ele se vor bate la campionat, fara nici un dubiu. Steaua se va lupta cu Sepsi si Viitorul pentru locul 3. Dezamagitor inca o data...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close