FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMIA DINAMO

CS Dinamo și-a prezentat azi noua Academie! Dănciulescu și Marcel Vela au fost la eveniment: „E garanția seriozității!”

Ionel Dănciulescu +10   FOTO
Ionel Dănciulescu

Articol de , - Publicat joi, 17 decembrie 2020 16:19 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 17:05

CS Dinamo a susținut azi o conferință de presă, la care au participat Ionel Dănciulescu, Ionuț Pop, președintele clubului, și Marcel Vela, ministrul de Interne, pentru a prezenta noua Academie a formație roș-albe.

Fostul atacant din Ștefan cel Mare va fi cel care se va ocupa de partea tehnică a Academiei CS Dinamo și a prezentat la conferința de presă principiile după care se va ghida aceasta.

VIDEO Ionel Dănciulescu prezintă noua Academie de la CS Dinamo

„Proiectul acestei academii se bazează în special pe fotbalul amator, pe zona de copii. Eu voi fi responsabil de partea tehnică. Vom avea alături, pe partea de logistică, un grup de oameni inimoși. Vom încerca să acoperim zona de inițiere și care acum suferă. 

Vrem ca cei care vin să fie crescuți în spiritul dinamovist. Vrem să fie o academie diferită. Ne interesează copilul, integrarea lui în societate și să formăm persoane responsabile, iar junioratul la Dinamo să fie o garanție a serioziatății.

Ne interesează ca cei care lucrează cu acești copii să aibă studii superioare, licență, un limbaj adecvat și să știe cum să se comporte cu acești copii foarte sensibili”, a spus Ionel Dănciulescu la conferința de presă.

E o mare bucurie să văd concretizat acest proiect de suflet. Dinamo aparține de MAI ca și club, dar este o stare de spirit. Dinamo înseamnă ambiție și respectul pentru o viață sănătoasă.

Vrem să le oferim copiilor un start adecvat în fotbal și o educație specifică unui club de tradiție. Faptul că Dănciulescu a acceptat să se implice în acest proiect nu poate fi decât o garanție a performanțelor viitor
- Marcel Vela, ministru de Interne

FOTO. Cele mai tari imagini de la conferința lui CS Dinamo

+6 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Prima schiță a viitorului stadion al lui Dinamo! Ce spun ministrul Vela și președintele CS Dinamo: „Proiectul se desfășoară cu o viteză alarmantă”

Doi jucători pleacă de la Dinamo! Unul dintre ei se revoltă: „Au fost condiții deplorabile! Nu avem nici medic la antrenament” » Alți doi sunt gata să abandoneze echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cj1960i
cj1960i  •  18 Decembrie 2020, 10:04

Asta e sa fi mafiot. Nu glumesc! Iti faci academie si stadion pe banii celor care isi platesc taxele! Cum se vor numii? Vela academy si Vela arena? Unii sunt obligati sa se imprumute la banci, prieteni, suporteri, chiar si la camatari, iar GUVERNUL(prin tov. VELA) pompeza bani tot in buzunarele celor care au secatuit clubul. Asteptam cu nerabdare un nou ministru la interne.

nicu72
nicu72  •  18 Decembrie 2020, 08:04

Cum adica militarizare a sportului?? Intra armata sau politia pe teren sa traga in adversari? In fapt e doar o modalitate de finantare a sportului din bani publici, la fel de morala sau imorala ca si finantarea de catre primarii. Eu nu spun ca sunt pentru sau impotriva, ci doar ca nu e nicio militarizare. As fi probabil impotriva banilor publici in sport daca economia ar functiona si am avea patronat viabil. Dar la cum stau acum lucrurile, daca Ministerul Tineretului si Sporturilor are voie sa aiba clubul Olimpia, dar Ministerul de Interne de ce n-ar avea voie sa aiba club?? La fel, toate primariile si consiliile locale si judetence care baga bani publici in diverse echipe. Adica ori au voie toate entitatile administrative sa sustina o echipa, ori n-are voie niciuna.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Decembrie 2020, 06:27

Eu cred ca acest club este o acoperire pentru falimentu iminent al echipei din liga 1. Toti vor migra catre CS Dinamo dupa falimentu primei echipe

Vezi toate comentariile (7)
Comentează