FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASTRA GIURGIU 1-0

CS U CRAIOVA - ASTRA GIURGIU 1-0 // Devis Mangia, după prima victorie din play-off: „Trebuie să arătăm personalitate”

Devis Mangia a vorbit despre lupta din play-off după victoria cu Sepsi // FOTO: GSP
Devis Mangia a vorbit despre lupta din play-off după victoria cu Sepsi // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 23:02

Devis Mangia, tehnicianul lui CS U Craiova, a vorbit despre victoria reușită de olteni contra celor de la Astra Giurgiu, 1-0, în prima etapă a play-off-ului. 

„Am spus că nu vreau să vorbesc niciodată de arbitraje. Nu știu dacă a fost penalty pentru Astra Giurgiu, dar a fost un meci dificil. Echipa noastră a controlat mai mult jocul, Astra a avut doar o oportunitate, atunci când am greșit noi”, a spus Mangia referitor la penalty-ul nedat la hențul lui Bancu.

Italianul a explicat și tituarizarea lui Stphan Drăghici, fotbalistul abia revenit de la Sepsi: „L-am introdus pe Stephan Drăghici pentru a schimba ceva. Trebuie să ne descurcăm mai bine, să fim mai incisivi. Am jucat cu 3 tineri în teren pentru că i-am văzut că la antrenamente au fost în formă foarte bună”. 

... despre lupta la playoff: „Va fi o luptă echilibrată,  va fi dificil pentru toate echipele. Cred că Sepsi (nr. adversara următoare a oltenilor) a jucat la capacitate 100% cu CFR (nr. 1-3 pentru liderul Ligii 1), la fel cum va juca contra noastră. Sigur ne va aștepta un meci dificil, cu o atmosferă frumoasă. Dacă vrem să facem performanță, trebuie să mergem acolo și să arătăm personalitate”, a declarat Mangia, la TV Telekom Sport.  

Vezi și: Bancu, dialog incredibil cu Istvan Kovacs: „Știu că m-a lovit mingea în mână, dar arbitrul mi-a spus asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  11 Martie 2019, 11:17

forza devis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează