FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO, AZI, 21:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

CS U CRAIOVA - DINAMO // Basarab Panduru și Ionel Dănciulescu, opinii contrastante după ultima decizie a lui Bratu: "Sunt surprins că a spus asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 21:08

Florin Bratu a surprins în primul "11" al meciului cu CS U Craiova, alegând să-l tituarizeze pe nou-venitul Armando Cooper, 30 de ani.

Ionel Dănciulescu a lăudat mutarea gândită de Bratu și crede că panamezul va fi un jucător determinant la Dinamo în acest sezon: "Este pregătit să joace, sunt sigur că e la un nivel bun. Am încredere că poate fi chiar mai bun decât Mahlangu, care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri din ultimii ani", a spus directorul general al "câinilor".

criticat de "pandi"

Basarab Panduru s-a arătat însă surprins de declarațiile optimiste ale lui Dănciulescu în ceea ce privește aventura lui Cooper în "Ștefan cel Mare".

"Sunt surprins că poate fi la nivelul lui Mahlangu, un jucător care alerga foarte mult. Oricum, la noi nu trebuie să te mai mire nimic. Jucători care n-au jucat nimic de doi ani de zile dau goluri", a declarat Panduru, la TV Telekom Sport.

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  02 Septembrie 2018, 20:41

CE MAI CAUTA DANCIULESCU LA DINAM,O ???????????????

101714667435383
Rica Sectoristu  •  02 Septembrie 2018, 10:48

m-am lamurit si de dumnata cel cu numele de fata mare panduru. nu trebuie sa fi profesionist sa iti dai seama cum joaca un fotbalist cu har. a venit de citeva zile si a jucat foarte bine. are tehnica nu doar alergare. mahlangu era un fotbalist de travaliu dar nu am vazut nu stiu ce talent ci doar munca si alergat asa ca adi popa fost la fcsb. ma rog fiecare cu miopia lui. eu mai am o scuza insa...

titiduru22
titiduru22  •  02 Septembrie 2018, 01:59

Dupa prima impresie este mai bun ca May , mult mai tehnic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează