FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CRAIOVA 2-3

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Dan Nistor și-a ales ultima dorință din fotbal: „Pot să mă las după”

7 a fost nota primită de Nistor în GSP după CFR - Craiova 2-3 +35   FOTO
7 a fost nota primită de Nistor în GSP după CFR - Craiova 2-3

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 06:52 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 10:43

Dan Nistor (32 de ani), mijlocașul central al celor de la CS Universitatea Craiova, a comentat victoria echipei sale din meciul cu CFR Cluj, scor 3-2.

Fostul căpitan al lui Dinamo a afirmat că este gata să se retragă din fotbal, în cazul în care ar reuși să câștige titlul cu formația din Bănie.

Dan Nistor, mijlocaș Craiova: „Ar fi extraordinar să luăm campionatul!”

„Știam că jucătorii lui CFR sunt periculoși la faze fixe. Mă bucur că am câștigat, iar scorul putea fi mult mai mare și meciul putea fi câștigat din prima repriză. Foarte mulți oameni nu ne dădeau șanse. Practic, de acum începe să fie o presiune foarte mare. 

Am început fotbalul la o vârstă la care alții deja joacă în Liga 1 sau afară, dar eu ma bucur unde sunt și cred că Dumnezeu mă va răsplăti la final. Ar fi extraordinar să luăm campionatul. Practic, aș putea să mă las de fotbal în cazul în care câștig titlul alături Craiova. 

Dacă vom merge cap la cap până la final, ultimul meci va fi la noi acasă, iar acolo o să vedem ce va vrea Dumnezeu. Eu vreau acum sa câștig cu Mediaș și apoi să mă gândesc la meciul cu FCSB”, a declarat Nistor, imediat după finalul meciului din Gruia.

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Craiova 2-3

+31 FOTO

E meritul domnului Bergodi, a găsit formula perfectă, 3 din 3 partide. Sperăm să mergem pe aceeași linie, se vede că avem o creștere de la meci la meci, pasăm bine, stăm bine defensiv. Sperăm să nu rămânem fără Koljic după acest campionat

Dan Nistor

VIDEO Cristiano Bergodi, antrenorul momentului în Liga 1! Ce a declarat italianul după CFR Cluj - Craiova 2-3

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu, primele critici la adresa jucătorilor: „Ei nu ne-au ajutat în acest an!”

Cum și-a bătut Dinamo joc de fotbalistul care a răpus-o: „A fost ETICHETAT, cei din club au spus că e un copil fără valoare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  29 Iunie 2020, 07:08

E exact mentalitatea romanului capsunar, merg in Spania sa fac bani sa imi iau BeMeWeu. Asa si el , e un jucator limitat, vrea putin, asa ca fotbalul i-a oferit putin. Sunt din categoria care mor de obicei mai repede, de regula saraci, fiindca gandesc la impulsul de moment.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează