FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Sorin Cârțu, afirmație surprinzătoare: „Susțin venirea la stadion a spectatorilor. Care e problema?”

Cârțu susține venirea pe stadion a spectatorilor +32   FOTO
Cârțu susține venirea pe stadion a spectatorilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 08:26

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele CS Universității Craiova, a declarat că meciurile din Liga 1 ar trebui să se reia cu spectatori în tribune. 

Oficialul oltenilor consideră că măsurile de precauție împotriva răspândirii COVID-19 ar putea fi respectate dacă suporterii ar purta măști, mănuși și ar păstra o distanță considerabilă unii de ceilalți în interiorul arenei.

Sorin Cârțu, președinte Craiova: „Susțin venirea la stadion a spectatorilor”

„Da, ar trebui să se reia, dar cu niște măsuri mai mari de precauție. Eu susțin venirea la stadion a spectatorilor! Dacă ai stadion de 30.000 de locuri, care e problema să stea 3.000, 4.000 sau 5.000 cu măști, mănuși și fiind distanțați? Să fie și oameni de ordine mai mulți.

Nu vin în masă. Până la urmă, populația asta trebuie să se și responsabilizeze. Un procent mare e greu de responsabilizat. Dar pentru ceilalți ce facem? Nu ei sunt cei dominanți pentru populația asta care se poate responsabiliza”, a spus Cârțu, potrivit digisport.ro.

Cel mai probabil, dorința lui Cârțu nu va fi pusă în aplicare în momentul când Liga 1 se va relua. Un anunț în acest sens a făcut și Klaus Iohannis, președintele României: „Competițiile sportive, dacă se vor relua, există o probabilitate mare să se dispute fără spectatori. Lucrurile nu vor intra, din păcate, în normalitate prea curând în acest sens”.

VIDEO Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

FOTO Pandemia de coronavirus din întreaga lume, surprinsă prin ochii fotografilor - cele mai interesante cadre:

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Lovitură de teatru în Liga 1: Edward Iordănescu negociază din nou cu CS Universitatea Craiova

Bălașa știe de ce au oltenii probleme cu granzii: „E firesc să greșim în asemenea situații”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
stefan..
stefan..  •  30 Aprilie 2020, 12:08

Cartu. Un intrigant frustrat. De cand a revenit prin preajma lui Rotaru, se vede influenta negativă a acestuia. Mare fotbalist, caracter zero.

bodrin
bodrin  •  30 Aprilie 2020, 11:04

Un fotbalist nu are cum să priceapă ceva, dacă nu e vorba de minge...

dora
dora  •  30 Aprilie 2020, 09:33

Nu prea cred că se reia nimic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează