FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Basarab Panduru, verdict categoric: „CSU Craiova ar fi luat titlul la pas cu ei în teren, nu Mangia e vinovatul”

Basarab Panduru vede o diferență imensă între foștii și actualii jucători ai Craiovei // Sursă foto: Facebook CS U Craiova
Basarab Panduru vede o diferență imensă între foștii și actualii jucători ai Craiovei // Sursă foto: Facebook CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 23:10

Basarab Panduru nu-l vede pe Devis Mangia vinovat pentru lipsa rezultatelor de la CSU Craiova. Plecările în masă din tabăra oltenilor sunt, în opinia fostului mare jucător al Stelei, factorul care a destabilizat-o pe Craiova. 

„Cred că nu Mangia e problema. Suporterii greșesc, Craiova are un antrenor bun. Dacă Ivan, Băluță și Mitriță mai erau la echipă, oltenii câștigau campionatul la pas, cu Mangia antrenor. Acum sunt Bărbuț, Mihăilă și Drăghici. Incomparabil!”, a spus Basarab Panduru, la TV Telekom Sport. 

Andrei Ivan, Alexandru Băluță și Alexandru Mitriță  au plecat de la echipă în decursul ultimelor 18 luni.

Ivan joacă în Austria, la Rapid Viena, Băluță a ajuns Cehia, la Slavia Praga, în timp ce Alexandru Mitriță a luat luxuriantul drum al unei aventuri în State, evoluând în prezent în MLS, la New York City. 

CS U Craiova ocupă poziția a 3-a, cu 30 de puncte, la șapte lungimi de liderul CFR Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Sorin Cârțu critică strategia echipei pe care o conduce: „Trebuie să tragem niște concluzii”

Vezi și: CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Mangia se plânge de oboseala propriilor jucători: „CFR a avut 10 jucători proaspeți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  08 Aprilie 2019, 10:24

Bravo Panduru.......se vede ca ai jucat fotbal !! Ai perfecta dreptate !! Transmite-i si “marelui” Porumboiu” opiniile tale, poate intelege si el ceva din acest sport !!

ray51
ray51  •  08 Aprilie 2019, 08:53

S-a petrecut si acel X de care vorbeam acum cateva zile. Numai ca meciul nu a fost dintre cele mai 'urate', genul stiut al CFR-ului lui Petrescu. Cat despre Mangia... ceva se petrece acolo, nu stiu daca 'disparutii' sunt de vina sau actualii care nu dau tot ce invata. Chestie de bucatarie interna, de pasă, de achizitii, de suficienta de care sufera orice oltean, de muica, samd.

max9
max9  •  08 Aprilie 2019, 06:01
Postat de ion.ionescu pe 08 Aprilie 2019, 04:24

Foarte bine că au plecat ! Pentru ei şi pentru Club. Problema e alta. Se cam ştia din aprilie 2018 de plecarea lui Băluţă şi Gustavo şi nu au fost antamaţi jucători care să-i înlocuiască. Sunt destui jucători buni la preţuri rezonabile. Trebuie doar să-i cauţi şi să ai "ochi"...Cu banii pe Mitriţă (chiar dacă în tranşe), se putea lua o echipă ! Metode sunt destule, mai există şi Bănci. Chestia este că Rotaru are prea multe "schelete în dulap" (datorii) de când a preluat Clubul şi a trebuit, probabil, să le achite...În plus există şi nişte ciudăţenii în folosirea lotului. Cristea a venit cu entuziasm, a jucat bine, apoi a fost ţinut pe bară...până a uitat fotbalul şi relaţiile de joc. La 2-3 cu FCSB s-a zis că apărarea a fost buimacă. Ulterior, s-a rezolvat : au fost toţi buimaci ! Cu Viitorul şi CFR, parcă au venit toţi de la nuntă ! Nu numai fără vlagă şi cu capul în iarbă (ca Bărbuţ), ci şi...fără minte, cu pase aiurea, joc "în jurul cozii" ş.a. chestii de Liga a IV-a. Apoi, la un aşa stadion, chiar nu sunt în stare (i)responsabilii să rezolve problema gazonului ?!

nu inteleg cum Cristea, un jucator de mina a treia a fost cumparat de astia.. el sincer trebuia sa dea bani de la el ca sa joace la Craiova. ceva ciudat se intimpla. a aparut alt mafiot...care vinde de 10 milioane si apoi fuge..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează