FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

CSU Craiova // Corneliu Papură a intrat într-un vârtej după ultima declarație dată la conferința de presă: „Cum să spună așa ceva?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 10:28

 Corneliu Papură (45 de ani), antrenorul lui CSU Craiova, a surprins printr-o declarație ieșită din comun la ultima conferință de presă oficială.

DISCUȚIA DE LA CONFERINȚA DE PRESĂ

Reporter: Te așteptai la victoria lui Ajax?

Corneliu Papură: Ajax i-a cam bătut pe toți.. sincer am așa un program încărcat și nu mai am putere fizică să stau până la 1 jumate să ma uit.. Mi-ar plăcea, dar nu mai pot...

Reporter: Păi, și ce o să faci dacă rămâi din vară la CSU Craiova? Că zici că ești deja obosit..

Corneliu Papură: Ziua fac multe lucruri, iar seara este normal să mă odihnesc. Jobul pe care îl am mă solicită.

Prezent în studioul GSP Live, Cornel Dinu l-a criticat dur pe antrenorul oltenilor pentru declarația de la conferința de presă.

 

„Este obligatorie munca de informare. Dacă vrei să faci această meserie trebuie să o faci de la 8 dimineața până la 1 noaptea. Să te gândești doar la asta. Așa făceam eu. Foarte puțini antrenori aleg această carieră pentru că își respectă profesiunea de credință și nu o transformă în mercantilism.

Mulți au devenit antrenori mai degrabă datorită avantajelor financiare, puțini din plăcere, din credință. Nu mi se pare firească declarația lui Papură. El își odihnește ochii? Noaptea trebuie să te uiți la meciuri, că de acolo înveți! Papură merită apreciat pentru ce a ajuns, dar să spui așa ceva?!”, a tunat Dinu.

Citește și:

 CSU CRAIOVA // Dialog incendiar la miezul nopții: „Nu înțelegeți românește?” » Patronul CSU Craiova, război deschis în direct cu jurnalistul Vali Moraru + intervenția dură a lui Crăciunescu: „Adică eu mint?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
observator_federal
observator_federal  •  06 Mai 2019, 12:19
Postat de geogeo pe 06 Mai 2019, 11:52

Omul are o fixatie, nu comenteaza despre ai lui, comenteaza numai despre FCSB varsandu-si frustrarile. Nici nu stii daca e dinamovist sau tine cu Craiova, s-ar putea sa fie numai hater al FCSB-ului.

Eu doar corectez unele afirmații din articolele celor din redacție... Tu poți să spui ce vrei (și în ce fel vrei - practic te auto caracterizezi), ei nu... Sau și tu ești din redacție?

geogeo
geogeo  •  06 Mai 2019, 11:52
Postat de foresta1 pe 06 Mai 2019, 11:08

Parca articolul era despre ***, pardon, Papura. Nu mai poti dormi noaptea din cauza fcsb-ului, grav.

Omul are o fixatie, nu comenteaza despre ai lui, comenteaza numai despre FCSB varsandu-si frustrarile. Nici nu stii daca e dinamovist sau tine cu Craiova, s-ar putea sa fie numai hater al FCSB-ului.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  06 Mai 2019, 11:26

Cred și eu ca Guardiola muncește și ziua și noaptea nu doarme e robot!! Aia era problema fotbalului românesc! Daia nu avem echipe în grupe prin Europa ca doarme papura de la 22 23!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează