FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 0-1

GAZ METAN - FCSB 0-1 » Cum motivează Toni Petrea schimbarea lui Adi Petre la pauză: „Așa l-am simțit”

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 22:55 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 23:58

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul lui FCSB, a comentat victoria echipei sale cu Gaz Metan, scor 1-0

„Un rezultat bun, de moral. Am venit cu un moral bun după finala Cupei, cred că s-a văzut o dispoziție bună de joc astăzi. Avem de muncă, sunt multe lucruri pe care trebuie să le punem la punct. Le-am observat și astăzi și la meciul de Cupă. Ne înhămăm la o muncă pe care trebuie să o ducem până la capăt, nu e nicio problemă”, a spus Petrea la Look Sport.

Toni Petrea: „L-am văzut obosit pe Adi Petre”

Întrebat care a fost motivul înlocuirii lui Adi Petre la pauză, antrenorul roș-albaștrilor a pus decizia pe seama oboselii fotbalistului. Atacantul a fost vizibil deranjat de înlocuire, fiind surprins de camerele TV cu o privire abătută.

„Nu mă interesează discuțiile. Am făcut trei schimbări pentru că cei doi juniori s-au cam sufocat, au făcut o risipă mare de efort. Se vede că nu sunt încă la nivelul jucătorilor care au evoluat meci de meci. Adi la fel, la meciul de Cupă a făcut o risipă de efort destul de mare. A creat spații, astăzi la fel, a avut o evoluție bună, dar l-am simțit destul de obosit și am zis să nu riscăm o accidentare”, a declarat Petrea, care a adăugat faptul că „Încercăm să găsim cele mai bune soluții și cea mai bună poziție pentru el în teren”, a spus Petrea pentru sursa citată.

Moruțan e un jucător de valoare, care promite și care trebuie să își asume anumite responsabilități. Poate că trebuie să îl responsabilizăm mai mult - Toni Petrea, antrenor FCSB, despre căpitanul Olimpiu Moruțan

Pinti (n.red. Mihai Pintilii) mă ajută foarte mult, e mentorul meu, mă ajută la antrenamente și îi mulțumesc foarte mult pentru ce face pentru mine. Îmi doresc să ajung chiar mai mare decât el - Ovidiu Perianu, FCSB

Mă bucur foarte mult pentru reuşită şi pentru cele trei puncte. Am aşteptat de mult timp acest gol, de când am venit la FCSB. Am mai avut şi ocazii în celelalte meciuri, dar nu am făcut-o, probabil mi-am şi pierdut încrederea în mine. Sper ca din acest moment să mă descătușez. 
Avem un nume şi trebuie să facem meciuri bune. Suntem FCSB şi trebuie să demonstrăm că ne merităm locul în fruntea clasamentului. A fost perioadă dificilă pentru mine, dar nu vreau să mă mai gândesc la trecut. Vreau să trăiesc prezentul şi să pregătim lucruri frumoase în viitor. Sper ca sezonul următorul sezon să facem eventul - Ionuţ Vînă, FCSB

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Gică Hagi, interviu incendiar după ce a promovat al 41-lea jucător la Viitorul: „Au început să ne bată vecinii, nu cred că asta le pică bine românilor. Eu zic, eu aud!”

Scenariul care o salvează pe Dinamo! Ce va propune LPF în adunarea generală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
steauaeuna
steauaeuna  •  26 Iulie 2020, 13:58

Anul viitor, CUPA SI CAMPIONATUL.Am zis...

10216741700672837
Kevin Mann  •  26 Iulie 2020, 10:21

Adrian Petre e bun. La fel a fost și Nicușor Stanciu - a avut nevoie de o perioadă până s-a adaptat la Steaua, dar apoi a fost tare de tot. Eu zic că sezonul următor Adi o să fie golgheter în Liga 1.

10216741700672837
Kevin Mann  •  26 Iulie 2020, 10:15
Postat de gladiator pe 26 Iulie 2020, 09:35

Sa dea D-zeu sa fiti eliminati la masa verde din Europa!! ...Asa cum ati furat voi cupa!!

Cum a furat FCSB cupa?! I-a zis nea Jiji lui Luțu: băi Luțule, ia fugi tu și fură cupa, că ești iute de picior?! —— Zic și eu cum ți-ar zice Shakespeare: move on, man! Nu fii hater!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează