LIGA 1  ·  ANTRENORI

Cum se trăiește un meci în casa familiei Iordănescu: „Nimeni nu rezistă”

Edi Iordănescu i-a călcat pe urme tatălui său și a urmat o carieră în antrenorat +13 FOTO
Edi Iordănescu i-a călcat pe urme tatălui său și a urmat o carieră în antrenorat

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 07:26

Maria, fiica cea mică a lui Anghel Iordănescu, a povestit cum trăiește o partidă de fotbal în care un membru al familiei sale este implicat.

Maria Iordănescu a rememorat Campionatul European din 2016 din Franța, unde a fost prezentă alături de cei 3 frați pentru a-și susține tatăl, atunci selecționer al României. „Noi am fost toți patru acolo și îi spuneam fratelui meu (n.r. lui Edi) că abia aștept momentul să-l văd și pe el acolo, pentru că știu cât muncește”, a spus Maria, citată de Antenasport.

+14 FOTO

Cum se trăiește un meci în casa familiei Iordănescu

De asemenea, Maria a vorbit și despre consumul emoțional pe care îl experimenta alături de ceilalți membri din familie în timpul carierei de antrenor a lui Anghel Iordănescu.

„Împreună cu frații, când începeam să plângem, ne retrăgeam la baie, ne dădeam un jet de apă pe față și apoi ne întorceam înapoi în tribună să-l susținem. Nimeni nu rezistă la meciurile tatălui meu. Nici eu, nici mama, nici frații. În casă se dezlănțuie Jihadul, să zic așa”, a mai spus aceasta.

„Steaua e acasă pentru familia noastră și n-aș putea să țin vreodată cu altă echipă”
Maria Iordănescu

Citește mai multe știri de actualitate:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1