FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ia o decizie surprinzătoare: motivul pentru care „câinii” se despart de Damien Dussaut

Damien Dussaut
Damien Dussaut

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2019 12:02

Mircea Rednic va continua marea vânzoleală a transferurilor de la Dinamo și în această vară. Adus în iarnă, fundașul dreapta Damien Dussaut (24 de ani) va părăsi cel mai probabil echipa, deși și-a câștigat locul de titular în echipă.

Ce determină, totuși, plecarea fundașului care a strâns 10 apariții în tricoul lui Dinamo? Potrivit surselor GSP.ro, șefii clubului nu sunt dispuși să-i ofere acestuia un contract de 6.000 de euro pe lună, aproape dublu față de cât are acum, așa cum solicită fundașul, și sunt reticenți în a-i prelungi contractul

În plus, Dinamo îl are pe acel post pe Deian Sorescu, fundașul de 21 de ani pe care încearcă să-l forțeze și mai mult din sezonul viitor. În flancul drept al apărării poate evolua și scoțianul Ziggy Gordon, 26 de ani, jucător care și-a dat deja acordul pentru a veni la Dinamo. 

8 fotbaliștidintre cei aduși de Rednic pot fi siguri că vor continua din vară: Mandanda, Klimavicius, Aliji, I. Filip, N'Diaye, Montini, Papazoglou și Christovao. Dinamoviștii fac eforturi să-l păstreze pe Mandanda, deși congolezul era la un moment dat pe lista de plecări

Facundo Mallo (24 de ani, fundaș central), Rachid Ait-Atmane (26 de ani, închizător), Reda Jaadi (24 de ani, mijlocaș ofensiv), Elvis Kabashi (25 de ani, mijlocaș central), Nabil Jaadi (22 de ani, mijlocaș stânga) și Daniel Popa (24 de ani, atacant) ar urma să părăsească echipa în vară- Detalii despre plecările de la Dinamo, AICI!

Vezi și: EXCLUSIV // RĂZBOI RECE la Dinamo! Rednic se încaieră cu omul lui Negoiță

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
caminero
caminero  •  31 Mai 2019, 15:19
Postat de mosvasile pe 30 Mai 2019, 16:03

Cine sa mai inteleaga ceva din "viziunea"Strambului!Il alunga pe Corbu, care isi facea treaba in aparare si urca si in atac-unde centra oricum mai bine decat Sorescu-ca sa tot incerce cu niste aia- luati de pe la fiare vechi- sau cu bietul Sorescu!

Corbu se întoarce de la St. Mirren în vară.

cornelconasu
cornelconasu  •  30 Mai 2019, 23:15

Cred că Filip e depășit de tot ce e în jurul lui !

babahuda
babahuda  •  30 Mai 2019, 21:45

cere 10 mii luna.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează