FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Doar 3 oameni din fotbalul românesc l-au felicitat pe Dan Petrescu după victoria cu Slavia: „Asta e România! Fără CFR nu existam în Europa, dar se vorbește despre cei care pierd cu 0-5”

FOTO: Facebook @cfr1907
FOTO: Facebook @cfr1907

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2022 17:35 / Actualizat luni, 10 octombrie 2022 17:40

Dan Petrescu (54 de ani) crede că nu a primit suficient de mult credit pentru victoria obținută de CFR Cluj în deplasarea cu Slavia Praga, scor 1-0, din grupele Conference League. 

Prima victorie românească în actuala ediție a grupelor Conference League a fost și cea mai puțin probabilă. Campioana s-a impus pe terenul Slaviei, iar Dan Petrescu s-ar fi așteptat să primească mai multe mesaje de felicitare. 

„Bursucul” a dezvăluit că doar trei oameni din fotbalul românesc i-au scris după meci: Gică Hagi, Florin Prunea și Ionel Ganea. 

Dan Petrescu, deranjat la conferința dinaintea meciului de la Arad: „Pui întrebarea asta ca să faci polemică? Totul are o limită!”
UTA - CFR CLUJ
Dan Petrescu, deranjat la conferința dinaintea meciului de la Arad: „Pui întrebarea asta ca să faci polemică? Totul are o limită!”

Dan Petrescu: „Victoria cu Slavia a fost cea mai mare din cariera mea”

„Doar de la Hagi, Prunea am primit. Din fotbalul românesc mi-a mai scris Ionel Ganea. În rest, nu țin minte. Oricum, nu a fost apreciată victoria. S-a vorbit mai mult despre altă echipă. Dacă pierdeam noi cu 5-0 (n.r. eșecul suferit de FCSB la Silkeborg), toată lumea scria despre Dan Petrescu...

Victoria asta e cea mai mare din cariera mea, dar nu a apreciat-o nimeni! Ăsta e fotbalul, asta e România! Dacă noi făceam 0-5, și acum se scria de mine că mă dă afară. Eu zic că era mai important să se vorbească despre victoria noastră decât despre FCSB. 

Noi nu suntem apreciați niciodată! Asta e realitatea. Dacă CFR nu exista în ultimii ani, România nu făcea nimic în Europa!”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Ar trebui să muncim mai mult și să vorbim mai puțin. Ar trebui să muncim mai mult, asta o zic mereu. Eu sunt de dimineaţă până seara la fotbal, de 20 de ani ca antrenor şi 20 de ani ca jucător. Toţi vorbim, dar hai să şi muncim puţin, că eu asta fac, muncesc. V-am zis că România este, în momentul de faţă, pe tobogan. Asta este realitatea şi noi tot ne gândim ce a fost înainte. S-a dus!
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

VIDEO Petrescu, deranjat la conferința înaintea meciului de la Arad: „Pui întrebarea asta ca să faci polemică? Totul are o limită!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

FCSB ar putea fi izgonită de pe Arena Națională pe final de an » Ce meciuri ar trebui să dispute pe alt stadion și care este motivul

Gică Hagi a sunat în emisiune, deranjat de o afirmație despre Arsenal: „Te rog frumos! Noi riscăm, muncim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
concret
concret  •  11 Octombrie 2022, 10:33

Respect Dan Petrescu, ai pus punctul pe i. Nu ca se vorbeste despre fcfcsberceni, pur si simplu suntem asaltati, minut cu minut, in fituica asta, despre reactiile ciobanului, ale puscariei de stoica mm, ale lui dragomir, si asa mai departe... sub orice critica!!!

Burunicolae69
Burunicolae69  •  10 Octombrie 2022, 21:04

Vezi rezumatul meciului de ieri,nu este greu,*** mic și prost!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Burunicolae69
Burunicolae69  •  10 Octombrie 2022, 21:02
Postat de emil1986 pe 10 Octombrie 2022, 19:50

Esti dobi baietel! Ce conteaza ca da 4 jucatoare la nationala, din care daca joaca 2. Ce conteaza daca jucatoarele care fac jocul echipei sunt cele straine. Zi ma cate goluri au marcat cele 4 in meciul de ieri???? Mai ai frati, ma prostanache??????

Vezi rezumatul meciului de ieri,nu este greu,*** mic și prost!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează