FOTBAL  »  Superliga  »  SANCŢIUNE

Dan Petrescu a revenit asupra unei decizii importante: "Un jucător nu e mai presus decât grupul!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 17:49

Dan Petrescu a decis să-l reprimească pe Billel Omrani la prima echipă a CFR-ului, după ce mijlocaşul a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua din cauza unor probleme disciplinare.

Bogdan Mara, managerul sportiv al ardelenilor a afirmat că Omrani şi-a reluat miercuri programul obişnuit de antrenament cu prima echipă.

" Dan Petrescu e corect cu jucătorii. Omrani s-a reîntors la antrenament astazi (n.r. miercuri). L-a reprimit în lot. A fost iertat şi va reintra în programul echipei. A fost pedepsit 10 zile.

La ultimul meci nu l-am putut avea în formă maximă pe Urko Vera, fiind răcit, dar Dan Petrescu nu l-a readus în lot pe Omrani. La noi, un jucător nu este mai presus decât grupul", a spus Mara la TV Digi Sport.

Mijlocașul francez de 24 de ani ar fi ieșit în club după meciul cu FCSB din etapa a 11-a, terminat la egalitate, 1-1. Antrenorul lui CFR Cluj a aflat de escapda lui Omrani și nu l-a iertat pe fotbalist.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează