FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu anunță alte două rezilieri, pe lângă cei doi dinamoviști trimiși azi în vacanță forțată

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 19:38

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv de la Dinamo, a confirmat faptul că Mircea Rednic i-a trimis mai devreme în vacanță pe Sergiu Popovici (25 de ani) și Andrei Târcoveanu (21 de ani), iar apoi le vor fi reziliate contractele.

"Cei doi mai au contracte cu Dinamo, nu sunt reziliate încă. Nea Mircea i-a luat la o discuție și le-a transmis să intre în vacanță de azi. Probabil se va ajunge la rezilierea contractelor.

Mai avem un singur meci, nu cred că se mai pot întâmpla foarte multe. După meciul cu Astra se va afla mai multe. Probabil vor mai fi plecări. Poate se vor renegocia anumite contracte", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Oficialul dinamovist a anunțat și plecările lui Gregory Tade și Vlad Olteanu: "Probabil se va ajunge la reziliere și cu Tade. A fost operat la o clinică din străinătate și trebuie o perioadă de 3-4 luni de recuperare. El n-a primit niciun salariu până acum, niciun bonus. Olteanu va pleca și el".

Citește și: 

Continuă curățenia la Dinamo! Rednic a trimis la plimbare doi jucători

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
bazileon
bazileon  •  18 Decembrie 2018, 09:32
Postat de iosif_vs pe 17 Decembrie 2018, 20:32

Tade pleacă?? Dar nici n-a apucat să ajungă! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Lasa ca a ajuns la FCSB pe bani grei si a facut praf si pulbere. Razi ca proasta-n targ

vicol_vali
vicol_vali  •  18 Decembrie 2018, 01:57

Bagă satelitul legal. Bagă-l şi pe Badea şi pe Borcea dacă vrea. Trebuie multe invitații pentru copii lui Borcea şi nu ştii dacă-s ai lui. La tribuna 1, 2 la peluză. Să se mai relaxeze. Să uite, un pic de şcoală, dar nu de tot. Să fie Dinamo pe care-l ştiam din copilărie pentru care ascultam Europa Liberă.

vicol_vali
vicol_vali  •  18 Decembrie 2018, 01:44

Dacă vrei să-l elimini pe CR7 îl pui pe Popovici să tragă drept el. Nu trebuie coturi. E mai puternic decât un rugbist din New Zeeland. Aveam nevoie de el.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close