FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - RAPID 2-3

Ionuț Chirilă, luat la întrebări: „N-am înțeles asta. Aveai ceva de pierdut?”

Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni
Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 11:02 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 12:15

Daniel Pancu (44 de ani), ultima dată antrenor la Poli Iași, a pus la îndoială deciziile luate de Ionuț Chirilă (55) în finalul meciului dintre Academica Clinceni și Rapid, câștigat de giuleșteni cu 3-2.

Academica a condus în două rânduri, dar s-a văzut învinsă printr-un gol înscris de Rapid în minutul 85. Deși avea pe bancă jucători cu profil ofensiv precum Gavra, Chandarov și Vellios, antrenorul Ionuț Chirilă a efectuat o singură înlocuire după golul 3 al alb-vișiniilor, introducându-l pe teren pe tânărul mijlocaș Valentin Dumitrache. 

Alegerea lui Chirilă l-a lăsat confuz pe Daniel Pancu, care nu înțelege de ce antrenorul ilfovenilor nu a riscat să schimbe sistemul și să introducă pe teren jucătorii de atac. 

Daniel Pancu nu înțelege strategia lui Ionuț Chirilă: „N-am înțeles asta. Aveai ceva de pierdut?”

„Ce n-am înțeles la Ionuț Chirilă? Joci fără vârf de atac. E 2-2, ești dominat, nu-ți mai creezi ocazii. Primești golul trei în minutul 85, mai sunt câteva minute. Îi ai pe Chandarov, Vellios, Gavra (n.r. - pe bancă) și intră un copil, Dumitrache, în locul lui Ion. Pe final de meci, cu mingi în careu, ai nevoie de 1-2 atacanți. 

Mai ai ceva de pierdut la 2-3? Mai erau zece minute, cu tot cu prelungiri”, a declarat Pancu la emisiunea „DigiSport Special”.

Academica Clinceni, ultima în Liga 1 

Deși avea 5 schimbări la dispoziție, Ionuț Chirilă a ales să efectueze doar două modificări contra Rapidului. Pe parcursul întâlnirii au intrat Floriano Vanzo (minutul 77) și Valentin Dumitrache (minutul 89), iar William de Amorim și Robert Ion au fost înlocuiți.

La finalul turului sezonului regulat, Academica Clinceni are doar 4 puncte, agonisite din 4 remize. Două dintre acestea au fost câștigate sub comanda lui Ionuț Chirilă, grație unui 1-1 cu FC Botoșani și unui rezultat identic cu Gaz Metan Mediaș.

VIDEO » Daniel Niculae, declarații la finalul partidei cu Academica Clinceni

Mai multe știri despre Academica Clinceni - Rapid: 

Ionuț Chirilă „tună” după eșecul cu Rapid: „Viciere de rezultat ca pe vremea Scorniceștiului! Belu a vrut să-l «curețe»”

Arbitrul Robert Avram, acuzat că a jignit un jucător în Clinceni - Rapid: „Nu pot să tac!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
florar
florar  •  09 Noiembrie 2021, 14:50
Postat de Sorin Popovici pe 09 Noiembrie 2021, 13:53

Face de ras renumele lui Nea Vanea!!! Pacat ca atat el cat si fratele sau, nu de ridica la valoarea tatalui!!! Mare pacat!!!

Nu stiu ce gasiti de ras dupa un meci in care Chirila merita sa obtina un rezultat bun...Ca nu a vrut arbitrul,ca nu vor presarii sa vada...Eliminare si penalty gratuit nu este de colea...Ce galagie facea GSP la adresa altor echipe!!!!Acum...

752745414837202
Sorin Popovici  •  09 Noiembrie 2021, 13:53

Face de ras renumele lui Nea Vanea!!! Pacat ca atat el cat si fratele sau, nu de ridica la valoarea tatalui!!! Mare pacat!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează