FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu nu e impresionat de venirea lui Grozav la Dinamo: "Dacă mai aștepta 6 luni, putea să se lase!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 10:56

Dănuț Lupu, fostul jucător al lui Dinamo și al Rapidului, nu e impresionat de venirea lui Gicu Grozav, 28 de ani, la echipa din "Ștefan cel Mare"

"Dinamo i-a întins o mână de ajutor lui Grozav. Dacă se gândea la națională, trebuia să-și găsească o echipă din vară. El crede că într-o lună sau două va ajunge acolo? Se înșală amarnic! V-ați gândit că nu joacă de 3 luni? Mi-aș dori din tot sufletul să reușească, dar Dinamo mai are o astfel de experiență, cu Torje.

Nu știu cât de repede se poate integra la echipă. Sper să își dorească să joace fotbal, să-l intereseze doar acest aspect. Dacă mai aștepta vreo 6 luni, putea să se lase! Bă baiatule, dacă vezi că nu te vrea nimeni, fă-ți datoria și încearcă să ai un comportament fotbalistic OK! Doar așa îți poți găsi echipă. 

Dacă nu avea ceva pus deoparte, alegea FCSB în detrimentul lui Dinamo. Înseamnă că acum nu are problema zilei de mâine. Oricum, să fim realiști. S-a dus treaba cu spiritul dinamovist și spiritul stelist. Credeți că dacă exista o ofertă concretă, nu-l lăsa Negoiță pe Nistor să plece la FCSB?", a spus Dănuț Lupu, la Pro X. 

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sala_dalles
sala_dalles  •  02 Octombrie 2018, 11:59

Si mie mi-a placut la timpul lui dar in acest moment e iesit din forma si cu pregatirea fizica in urma asa ca lasa-ti DEMAGOGIA !Nu numai atitit dar e un pic prea tirziu chiar daca i-ar iesi totul ca la carte ceea ce oricum nu cred deloc .

magic4ever
magic4ever  •  02 Octombrie 2018, 11:23

Nu are dreptate Lupu, Grozav este un fotbalist f talentat si serios, sigur o sa reuseasca la Dinamo si o sa fie unul dintre liderii echipei.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  02 Octombrie 2018, 11:12

dane ,a avut aferta de la imparatul imparatilor cel care le-a achizitionat vestele cu care marii suporteri s-au imbracat cu CITY ,DAR EL E CAINE 100% ,CRESCUT SI EDUCAT ,tu sigur mergeai la stana de mare DINAMOVIST ce esti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează