FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CS U CRAIOVA 0-3

Decizia luată de Poli Iași după ce Rus l-a accidentat pe Mihăilă » Anunțul făcut de conducerea clubului

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 16:05

Clubul Poli Iași a reacționat după ce mijlocașul de la CSU Craiova, Valentin Mihăilă, 18 ani, a fost accidentat de Laurențiu Rus (Detalii AICI)

Horia Sabo, directorul general de la Poli Iași, a emis un comunicat prin care anunță că formația Poli Iași va plăti cheltuielile cu spitalizarea lui Mihăilă.

"Clubul de fotbal CSM Politehnica Iași își exprimă regretul față de incidentul petrecut în minutul 10 al întâlnirii Politehnica Iași - CS Universitatea Craiova, care a dus la accidentarea jucătorului Valentin Mihai Mihăilă.

Dincolo de rivalitatea din teren, fotbalul este totuși un sport și considerăm că asemenea acțiuni nu-și au locul într-o dispută sportivă. De acest lucru este conștient și jucătorul echipei noastre, Laurențiu Rus, autorul atacului care a dus la accidentarea adversarului său, care a petrecut noaptea trecută la spitalul în care se făceau investigațiile medicale asupra jucătorului craiovean.

De asemenea doctorul formației noastre, Andrei Tohăneanu, a fost prezent la Spitalul de Urgențe pentru a fi aproape de jucătorul accidentat. Pe această cale conducerea clubului nostru își manifestă disponibilitatea de susținere financiară în vederea activității de recuperare post traumatică a jucărorului Mihăilă", se arată în comunicatul emis de Poli Iași.

Mihăilă: "Totul este în regulă acum"

Într-un mesaj postat pe Facebook, Valentin Mihăilă a anunțat că acum se simte bine și le-a mulțumit fanilor.

"Mulțumesc mult tuturor pentru mesajele de încurajare primite. Apreciez sprijinul! Totul este în regulă acum", a scris Valentin Mihăilă pe Facebook

Citește și: Cele mai recente informații despre starea lui Mihăilă: "A rămas la Iași" » Marcel Popescu, reacție dură: "A vrut să lovească"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (5)
antalmihai
antalmihai  •  03 Noiembrie 2018, 18:09

ce sa platiti ba??? mai sunteti si mistocari...nu va e rusine, nesimtitilor, dati l afara pe rupatorul ala sa mearga la alte sporturi!

716184511846083
Viorel Amuza  •  03 Noiembrie 2018, 17:04

nu este corec cea ce face clubul .....asta inseamna ca poate sa faca si la alti fotbalisti ca plateste clubul....parerea mea ca nu are ce cauta asemenea oameni in sport.....uitativa la.... mihaita nesu...si dupa aceia sa platiti....daca comisia de discipilna sportiva va trece usor peste acest caz .....nu va trece mult timp si vom vedea cazuri mult mai dure , zic eu.....?????????

1762587313760987
Mihai Paduraru  •  03 Noiembrie 2018, 17:00

dati *** de rus afara din lot,e ***,ce a facut,nu are ce cauta la Iasi in aceste conditii si asa e zero barat ca jucator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează