FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-0

Declarații neiertătoare ale lui Mulțescu: "Nu-i mai prindem așa dezorganizați pe steliști! FCSB nu câștigă în niciun caz titlul!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 23:01

Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei, a fost foarte supărat după înfrângerea echipei sale cu FCSB, 0-1. Tehnicianul giurgiuvenilor regretă că echipa sa nu a reușit să câștige în fața unei adversare care a jucat foarte modest. 

"Nu mai prindem pe Steaua așa dezorganizată! Am ratat atâtea ocazii, am avut atâtea posibilități. Nu mă interesează cum a gândit Llullaku la penalty atât timp cât a ratat. În niciun caz FCSB nu arată ca o echipă care să câștige campionatul. 

Am mai așezat lucrurile la pauză, dar jucătorii au ieșit relaxați. După o primă repriză în care am dominat, jucătorii au crezut că doar prezența lor în teren va fi suficientă pentru a nu pierde", a spus Mulțescu, care apoi s-a plâns și de starea gazonului de pe Arena Națională

"Să se facă investigații despre gazon. E o mare bătaie de joc, e responsabilitatea cuiva și trebuie să răspundă! Nu se poate ca stadionul național să arate așa! Dacă așa arată gazonul de pe cel mai mare stadion, ce pretenții să mai avem de la cele din provincie?", a spus Mulțescu, la TV Telekom Sport. 

Vezi șiVIDEO+FOTO » Moruțan îl mai ține pe Dică la FCSB! Roș-albaștrii se impun cu Astra, 1-0, și continuă lupta cu CFR Cluj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
sexilian
sexilian  •  05 Noiembrie 2018, 10:31

0ile si bulanul........

mickey13
mickey13  •  05 Noiembrie 2018, 09:58

Dle Multescu, ar fi bine daca si cu CFR si cu Craiolguta ati fi jucat la fel de ambitios! Dar NUUUU... Insa, partea cu prinsul Stelei in fundul gol, acolo chiar are dreptate! Sau macar partial... mai au sanse s-o prinda in play-off. :))))

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Noiembrie 2018, 08:52

Cu iertaciune dar Multescu a pregatit foarte prost acest meci.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close