FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PLZEN 2-2

Denis Alibec își pune cenușă în cap după remiza cu Plzen: "Atât pot momentan!" » Promisiune pentru meciul retur

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 10:11

Denis Alibec recunoaște că evoluțiile pe care le are în ultima vreme nu sunt deloc bune. Căpitanul FCSB nu renunță la ideea calificării după ce echipa a remizat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, 2-2.

"Nu am vorbit deocamdată cu antrenorul, probabil că vom discuta mâine despre meciul de azi. Sunt dezamăgit de mine, de faptul că nu am putut să îmi ajut echipa mai mult.

Sper ca la următoarele meciuri să joc din ce în ce mai bine. Normal că nu ne dorim să ratăm calificarea, dar orice se poate întâmpla. Vom merge în Cehia să câştigăm şi vom vedea ce va fi", a zis Alibec după meci.

...despre evoluțiile mai șterse: "Atât pot, momentan. Am încercat să intru, să dau totul pentru echipă, dar mai mult nu pot în momentul de față. Probabil că trebuia să dea și penalty la Pintilii, poate și alte faulturi, dar nu comentăm arbitrajul.

Probabil nu am avut încredere în noi, cât ar fi trebuit. Am mai câștigat acolo și cred că o vom putea face și acum. Cred că, dacă eram într-o zi bună, sigur câștigam".

...despre posibila absență a lui Budescu: "Va fi o pierdere dacă nu joacă Budescu în retur. Orice jucător care nu joacă reprezintă o pierdere pentru noi. Sper totuşi să nu fie ruptură".

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Iulie 2017, 11:09

Capitane, va fi imposibil sa-i bateti pe cehi la ei. Nu ca ar arata ca o echipa insurmontabila ci pur si simplu hiba este la voi: nu jucati mai nimic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează