LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Detalii de ultimă oră despre situația lui Dan Petrescu: "Sunt mai multe echipe care îl vor. Dacă cineva achită clauza, n-avem ce să facem"

Marti, 22 Mai 2018, 17:47

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a oferit noi detalii despre situația lui Dan Petrescu și spune că sunt șanse mari ca "Bursucul" să rămână la Cluj și din vară. 

"Eu zic că nu există posibilitatea ca Dan Petrescu să nu rămână la CFR Cluj. Am convingerea 95% că Dan Petrescu va rămâne la noi.

Totuși, sunt mai multe echipe care îl vor, deși la club nu a venit nicio ofertă. Are o clauză de reziliere și dacă cineva o plătește nu avem ce să facem. E o clauză clară în contract. E vorba de sute de mii de euro, nu de milioane. Chiar dacă o echipă plătește clauza, trebuie să accepte și Dan Petrescu, antrenorii nu sunt sclavi.

S-au vehiculat multe lume, dar nu s-a discutat numele unui posibil înlocuitor. Eu sunt convins că el va rămâne, așa cum am spus și când era posibilitatea să plece la echipa națională. Fiind un om de caracter, și-a respectat însă contractul, chiar dacă a suferit vreo două săptămâni. Nu știu dacă e cel mai scump, dar Dan Petrescu e cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Am mai spus-o, mi-ar plăcea ca el să fie un Sir Alex Ferguson de Cluj", a declarat Mureșan, la TV Telekom Sport. Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (1)

merace  •  22 Mai 2018, 20:35

Cred ca ar pierde Clujul daca l-ar lasa pe Dan sa plece inainte de Champions League, si ar pierde si Dan daca ar renunta sa conduca in Champions League aceasta echipa. Desigur, daca Dan vrea mai multi bani, renuntand la o sansa de a juca in Champions League cu echipa formata de el la Cluj, e dreptul lui. Dar la o echipa noua nu stie ce va gasi, dupa bani...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1