FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VIITORUL, 21:15, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Detalii incredibile din culise! Cui i-a aparținut decizia ca CSU să intre cu juniorii împotriva Viitorului!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:10

Gazeta Sporturilor de astăzi scrie că decizia de a folosi juniorii contra Viitorului diseară i-a aparținut patronului CSU Craiova aflat în conflict cu Gigi, nu antrenorului Mulțescu, nici președintelui Popescu.

Becali plătește pentru că l-a jignit pe Mihai Rotaru. Despre asta e vorba în hotărârea surprinzătoare pe care au anunțat-o oltenii pentru partida de azi cu Viitorul: alcătuirea unei formule cu rezerve și cu juniori pentru partida cu liderul aflat în concurență cu FCSB pentru titlu.

Planul pe care l-a pronunțat președintele Marcel Popescu la DigiSport nu conține vreun argument evident. Popescu a susținut că urmărește să-și odihnească fotbaliștii importanți pentru un meci din Cupa României programat peste două săptămâni!

Realitatea, dezvăluie surse de la Craiova, este că patronul Rotaru a cerut să fie utilizată o formulă întinerită împotriva Viitorului, ca un răspuns al lui pentru niște declarații de acum o lună.

După Craiova-Steaua 0-1, Becali l-a jignit pe proprietarul CSU. Pe Gigi îl enervase un program de meci în care oltenii râdeau de FCSB și de "oierul care urcă pe Maybach".

O formație a Craiovei cu mulți copii ar fi mai ușor de depășit de către Viitorul. Asta ar fi răzbunarea lui Rotaru față de Becali. Ce a zis Gigi în aprilie, după partida directă: "Rotaru e un dobitoc și o jigodie. El nu e bărbat, e o găină! Nici nu-l cunosc, deși am auzit că venea la meciurile Stelei în lojă. Vă dați seama ce valoare are omul ăsta dacă eu nici nu-l cunosc? Câtă minte are și ce caracter murdar!".

Tot scandalul poate fi citit în Gazeta Sporturilor de astăzi și în Gazeta Digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (151)
zarqa
zarqa  •  07 Mai 2017, 14:50

Dragilor fcsb-iști *** (sau invers), oare chiar ați uitat câ nu cu mult timp în urmă, într-un final de campionat și chiar ultima etapă, Univ.Craiova ”bate” Rapidul (în Bănie) cu prime grase și brigadă de arbitri pusă de Gigi Becali ?? Steaua intră în posesia titlului iar giulestenii termină pe locul doi. A fost bine, nu ? La acel meci a fost un adevărat măcel, în teren. Atât din partea jucătorilor olteni cât și a centralului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

f111
f111  •  07 Mai 2017, 13:49

Rotaru este cumva domnul acela despagubit cu sute de milioane de ANRP pentru drepturi litigioase cumparate cu 2 lei si care n-a patit nimic ,nici dreaq nu s-a legat de banii lui dobanditi 100% pe cai legale ? Mare jmeker de finantator si-a gasit si clona asta !

balauru48
balauru48  •  07 Mai 2017, 13:01
Postat de bakunin pe 07 Mai 2017, 11:43

Sa invatam limba romana in primul rand. Iar daca intram, printr-un miracol, la liceu, sa nu chiulim de la orele de logica

Te dau exemplu: degeaba stii sa scrii corect daca nu esti OM! Tot un ratat ramai...

Vezi toate comentariile (151)
Comentează