FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluire incredibilă a lui Florin Bratu: "După meci l-a pufnit plânsul, n-a mai rezistat" + Mesaj important pentru Sergiu Hanca: "Dacă nu va face asta, va fi dificil"

Daniel Popa Foto: Cristi Preda
Daniel Popa Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 19:31

Florin Bratu, 38 de ani, tehnicianul celor de la Dinamo, a vorbit, la o zi distanță după eliminarea din Cupa României, despre înfrângerea echipei sale de la Craiova, 0-1.

"Era greu să fac miracole peste noapte. Important e că echipa nu m-a dezamăgit din punct de vedere al atitudinii și al dăruirii. A fost o diferență față de meciul de la Giurgiu și cred că s-a văzut un alt Dinamo, dar asta n-a fost suficient. Am stat foarte bine fizic în repriza a doua la Craiova, am avut prospețime, dar golul ne-a lipsit. Cred că puteam obține un alt rezultat, dar știu unde am venit. 

Daniel Popa a avut probleme de familie în ultimele zile. Emoțional, nu l-am simțit pregătit. Ieri, după meci, l-a pufnit plânsul, nu a mai rezistat. Altă soluție n-aveam. M-am bazat pe Pesici, are un fizic mai bun, are putere mai mare decât Torje. Era mai indicat să fie el acolo, între cei 3 fundași ai Craiovei. Am vorbit cu Pesici, i-am spus că am nevoie să joace pe acea poziție. Mi-a spus că nu-l deranjează absolut deloc. A fost destul de izolat în prima repriză.

Fundașii centrali au fost la un nivel bun, Olteanu a jucat și el foarte bine, cu atât mai bine era dacă marca la acea ocazie de pe final. Monroy n-a făcut un meci rău. Putea chiar să înscrie la o fază, a avut un șut bun. Monroy îmi dă speranțe că poate crește ", a spus "Mitraliera" la TV Digi Sport.

Florin Bratu a vorbit din nou despre forma slabă prin care trece Hanca și a ținut să-i trimită un mesaj important jucătorului care a greșit decisiv la golul primit de Dinamo la Craiova.

"Hanca a greșit la poziționarea pe care a avut-o la acel gol. Poate că trece și el printr-un moment dificil. N-a greșit doar el, a fost o greșeală în lanț.

Am discutat cu el față în față. Dacă nu va reuși să se lupte cu el însuși, va fi destul de dificil. Nu cred că are legătură cu faptul că a ratat acel transfer. Dacă vrea să se transfere afară, trebuie să joace în continuare și să redevină acel fotbalist din sezonul trecut", a mai declarat Florin Bratu pentru sursa citată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dansy
dansy  •  08 Martie 2018, 09:05

Dumnezeu nu bate cu parul!Dinamo a ajuns unde trebuia sa ajunga.Sa nu uite ca a ajuns aproape de -play -off datorita furaciunii din meciul cu Universitatea Craiova.Daca pierdea acel meci-asa cum ar fi trebuit sa se intample,daca nu era ajutata de *** nu se mai batea pentru play -off.Deci Dumnezeu i-a vazut si i-a pedepsit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Martie 2018, 00:39

rau de tot a ajuns dinamo,daca iar cred ca dupa o repriza buna si un lot unde sunt maxim 3 jucatori bunicei,din care vor pleca aproape toti in vara,zici ca te gandesti la performanta,e grav si te minti singur ca alti antrenori,mai ales ca negoita vinde tot,si nu va investi,zile sumbre se anunta daca nu vine cineva,si mi e greu sa cred ca va veni,nu mai vb de dosarul insolventei

daweroirl
daweroirl  •  07 Martie 2018, 23:47

si pe mine ma apuca plansul ,da ala de ras ,cand vad ce a ajuns rinamo ,un ras de echipa...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează