FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri din vestiarul FCSB după discuțiile Dică - Becali: "Asta se va întâmpla cu jucătorii schimbați" + "Eu îi iau apărarea lui Dică și mă simt penibil"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 18:25

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la FCSB și despre relația tensionată dintre Gigi Becali și Nicolae Dică și despre cum vor fi afectați jucătorii echipei roș-albastre.

"Eu m-aș antrena 100%. Trebuie să ai respect față de antrenor și față de indicațiile lui. L-a schimbat pe Tănase și intervine întrebarea în mintea jucătorului: «De ce m-a scos?» Niciun jucător nu e vesel când este înlocuit.

Noi nu ne putem pune în locul lui Dică. Fiecare are obiectivele lui, fiecare antrenor vrea să facă performanță, vrea să fie antrenor la Steaua. Este o poziție extraordinară. Nu vor mai fi jucătorii supărați pe Dică dacă vor fi scoși în minutul 15. Vor spune «Nu m-a schimbat el, nu e ideea lui Dică! E ideea lui Gigi», și pe el nu au cum să se supere și gata. S-au reglat lucrurile.

La un moment dat, m-am simțit penibil. Eu îi iau apărarea lui Dică și mă cert aici cu Gabi Balint. Eu zic «Stai așa, că așa a gândit Dică», dar nu neapărat așa", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Becali dă iar din casă: "Dică mi-a cerut niște chestii cu care am fost de acord" + Cum arată linia defensivă pe care a decis-o pentru meciul cu Voluntari

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  25 Octombrie 2018, 21:00

Ilie, TOTI jucatorii actuali ai Stelei nu sunt profesionisti. Ei trebuie sa fie pregatiti 100% in orice moment, nu in functie de cand ii baga sau inlocuie dica/becali. Cum vor sa ajunga la o echipa din campionate puternice daca ei nu pot sau nu stiu sa stea in ghete ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează