FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO. Dezvăluiri ireale despre Adrian Porumboiu » Ce pedeapsă i-a dat fotbalistului care l-a enervat: „Am trăit chestii neplăcute la Vaslui”

Nemanja Jovanovic (36 de ani), fostul atacant de la FC Vaslui, a vorbit la GSP Live despre patronul moldovenilor de la acea vreme, Adrian Porumboiu.
Nemanja Jovanovic (36 de ani), fostul atacant de la FC Vaslui, a vorbit la GSP Live despre patronul moldovenilor de la acea vreme, Adrian Porumboiu.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2020 11:58 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 13:30

Nemanja Jovanovic (36 de ani), fostul atacant de la FC Vaslui, a vorbit la GSP Live despre fostul patron al moldovenilor, Adrian Porumboiu.

  • Jovanovic a evoluat la Vaslui în intervalul 2008-2010, reușind 4 goluri în 30 de meciuri; 
  • În România, sârbul a mai jucat pentru FC Argeș, Unirea Urziceni, Pandurii, Râmnicu-Vâlcea și Unirea Alba-Iulia.

VIDEO. Nemanja Jovanovic: „Porumboiu s-a supărat pe mine de la început”

„În 2008, Porumboiu m-a căutat să vin la FC Vaslui. Au făcut transferuri bune atunci, echipa putea ataca titlul, cupele europene. Mie-mi trebuia viză pentru Germania, țara în care făceam pregătire. Am plecat în Belgrad, să-mi iau viză. Nu mi-o dădeau imediat, trebuia să aștept câteva zile. 

După, domnul Porumboiu nu mai voia să vorbească cu mine, era supărat, deși nu eram la club nici de două săptămâni. Îmi spunea că eu am stat la Belgrad pentru că nu am vrut să vin în Germania, la pregătire. Eu nici măcar nu eram acasă la mine, așteptam ca prostul viza. 

Nu am făcut nimic greșit, nu eram idiot să nu-mi doresc să joc. Evoluam câte 5 minute, 10 minute. Dădeam gol cu Dinamo, după mă scotea, nu mă băga deloc următorul joc. Dădeam două goluri cu Rapid, Timișoara, dar degeaba”, a declarat Jovanovic la GSP Live.

VIDEO. Nemanja Jovanovic: „Am trăit chestii neplăcute la Vaslui”

„Porumboiu făcea schimbări, făcea tot. Suna pe bancă și critica jucătorii. Era patronul, făcea așa cum voia. Domnul Hizo nu zicea nimic atunci. Când pierdeam, intra în vestiar, ne înjura, ne făcea în toate felurile. Îi plăcea să vorbească urât. Noi eram toți oameni mari, 24-30 de ani. Nu era nevoie să te înjure, știam că am jucat slab. 

Când am intrat în conflict cu el, m-a trimis într-un hostel cu 4 paturi, eram și neplătit de 6 luni. Toti jucătorii stăteau la hotelul lui, numai eu eram pe-afară. Am trăit chestii neplăcute la Vaslui. Avea ofertă pentru mine chiar și când nu jucam, dar nu voia să accepte. După ce am plecat, a vorbit urât despre mine, de-asta nu m-a mai sunat nimeni din România”, a mai spus Jovanovic.

VIDEO. Dezvăluiri ireale despre Adrian Porumboiu » Ce pedeapsă i-a dat fotbalistului care l-a enervat: „Am trăit chestii neplăcute la Vaslui”

Nemanja Jovanovic (în galben), la FC Vaslui, într-un meci cu Gloria Bistrița

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

„M-a bușit râsul, pare stilul Negoiță!” » Propunere ireală la Dinamo! Cum voia Bălănescu să scape de o clauză buclucașă

Se întâmplă în România: jucător pus de Viitorul să-și răscumpere singur viitorul » Șeful AFAN: „Nu e normal, nu e legal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
balaur
balaur  •  23 Decembrie 2020, 13:08
Postat de Catalin Tutuman pe 22 Decembrie 2020, 13:34

bine ca sa scapat Liga 1 de un dictator...

Daca scapam si de dictatorul ala in fata caruia te inchini, putem spune ca suntem pe drumul cel bun.

portardelegenda
portardelegenda  •  23 Decembrie 2020, 07:46

unii care au probleme *** de educatie cred ca daca baga bani in fotbal le este permis orice, e ca si cand ti-ai bate copii din dragoste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  22 Decembrie 2020, 16:22

Acord dreptul la replica vasluianului Adrian...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează