FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Dezvăluiri șocante despre unul dintre cei mai buni foști jucători din Liga 1: "A băut 62 de beri într-o noapte. A fost cules de sub mese"

Foto: Gazeta Sporturilor +7   FOTO
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 20:11

Wesley Lopes da Silva, fostul atacant de la FC Vaslui, a fost unul dintre cei mai buni jucători străini din campionatul nostru.

Denis Zmeu, fostul său coleg, a făcut o dezvăluire incredibilă despre brazilianul care a ajuns la 37 de ani din vremea în care amândoi jucau pentru Poli Iași în sezonul 2014-2015.

"Mi-au spus mulţi că a fost cules de câteva ori de sub mese. M-am mirat. Mi-a zis cineva că a băut 62 de beri într-o noapte. Nu pot să cred. Şi la Vaslui mai bea, dar după meci. Ne adunam cu toţii, el lua patru-cinci beri.

Hai, poate mai băga cineva câteva, dar să ajungi la 62... Nu cred. Probabil mai servea şi la Vaslui, dar a doua zi era fresh la antrenament. Nu se cunoştea. În plus, era Porumboiu acolo. Nu-şi permitea să facă aşa ceva. Era un atacant incredibil, foarte inteligent", a spus Zmeu, pentru Prosport.

77 de goluri în 136 de meciuri a reușit Wesley la Vaslui

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
catalynn
catalynn  •  14 Aprilie 2018, 08:12

Unii oameni pur si simplu nu au creier. Cum isi închipuie cineva ca un om poate ingurgita o asemenea cantitate de fluid intr-un timp atat de scurt!? Presupunând ca erau sticle de 330ml înseamna vreo 20 de litri ....

turcescu
turcescu  •  13 Aprilie 2018, 23:20

Maxim 12 beri poate, dar Zmeu e basarabean, ei au creier mai mic.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  13 Aprilie 2018, 23:12
Postat de craiovenis pe 13 Aprilie 2018, 22:29

Poate cel ce a numarat cele 62 de beri le-a pus si pe ale prietenilor carora Wesley le-a platit consumatia.... Sa fim seriori , cine poate consuma intr-o seara 31 de litri de lichid... Povestile sunt interesante dar nu ne luati de prosti!

Poate au fost la pet de 2,5 l sau la 250 ml. Sau poate era la polul jord si era noaptea polara. Ziaristi.... Chiar daca dea mult erwa gata de antrenament si de joc tot timpul si asta e cel mai important. Daca as fi antrenor nu m-ar interesa de ce face in timpul liber (fara substante interzise bineinteles) atat timp cat da randament la antrenamente si meci.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează