FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Diego Fabbrini, aproape de transferul la altă formație din Liga 1 » FCSB, exclusă de patronul lui FC Botoșani

Diego Fabbrini FOTO: Ionuț Tabultoc
Diego Fabbrini FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 18:05

Italianul Diego Fabbrini (28 de ani) poate pleca de la FC Botoșani la campioana CFR Cluj. Patronul botoșănenilor, Valeriu Iftime, a recunoscut interesul „feroviarilor”.

„Pentru Fabbrini a fost și există un interes real. Și din România, dar și din afară. Cei de la CFR Cluj îl vor. Ei ne-au întrebat în mod real despre el. De FCSB nu e vorba. Mai sunt niște discuții și din Rusia privind transferul lui. 

Nu îl forțez. Dacă avem ofertă bună de la un club, cu bani, îl dăm acum. În vară poate pleca din postura de jucător liber de contract. Lucrurile sunt schimbătoare, dar el ne-a spus să îi place aici, are încredere în noi, în mine”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

800.000 €este cota lui Fabbrini conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Patronul s-a decis! Moruțan ar putea pleca împrumut de la FCSB: „Trebuie să joace undeva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1731885997060900
Niculae Petre  •  19 Ianuarie 2019, 08:57

Marele patron de la Botosani e mai prost decat Becali a batut campi ca e ca Hagi acum vorbeste de FCSB,de cine trebuie sa joace si unde trebuie sa joace,vedetiva de saracia dumneavoastra domnule si vorbiti doar de Botosani nu si de alte echipe.

para.para
para.para  •  18 Ianuarie 2019, 22:09

De la o vreme, patronul lui Botosani vorbeste despre fcsb mai mult decat gigi becali si hartia de impachetat peste, la un loc.

valii_sv
valii_sv  •  18 Ianuarie 2019, 19:58

Vrajeala !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează