FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Adrian Mihalcea privește cu invidie în curtea rivalilor de la FCSB: „Dar noi de ce nu începem?”

Adrian Mihalcea a preluat-o pe Dinamo în luna martie +26   FOTO
Adrian Mihalcea a preluat-o pe Dinamo în luna martie

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 18:02

Adrian Mihalcea (43 de ani), antrenor la Dinamo, a admis că și-ar dori ca și echipa lui să revină la antrenamente, după ce rivala FCSB a reluat pregătirea la baza lor din Berceni, dar că nu e dispus să încalce legea.

Din păcate pentru dinamoviști, acest lucru nu s-ar încadra în cadrul legal, din moment ce Dinamo a suspendat contractele jucătorilor, aceștia aflându-se în șomaj tehnic. De cealaltă parte, la FCSB s-au antrenat la bază doar fotbaliștii care au salarii înjumătățite.

„Prima mea reacţie a fost că mi-aş dori şi eu, dar nu ştiu dacă e legal. Mi-aş dori, mi-ar plăcea, am vorbit cu jucătorii şi mi-au spus «dar noi de ce nu începem?». Noi avem contractele suspendate, FCSB nu le are suspendate, are contractele în derulare şi totuşi nu e aceeaşi situaţie. Dar reacţia a fost da, mi-ar fi plăcut şi mie să fiu pe teren, şi în condiţiile astea de câte 2-3 jucători, şi cu metodele de precauţie, poate chiar testări”, a dezvăluit Adi Mihalcea pentru Telekom Sport.

Bogdan Argeș Vintilă, chemat la Poliție după antrenamentul susținut de FCSB

Antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă (48 de ani), a fost chemat la Poliția Capitalei pentru a oferit declarații după ce imagini cu antrenamentul roș-albaștrilor au ajuns în mediul online. Adi Mihalcea a luat la cunoștință acest lucru și își dorește să evite eventuale probleme cu legea:

„Am văzut că Poliţia s-a autosesizat şi intervin alte probleme, am zis că oricum noi aşteptăm să fie totul în regulă şi să nu ne abatem de la nicio cale, să încălcăm legea până la urmă”, a spus antrenorul „câinilor roșii”.

Adi Mihalcea a ajuns la Dinamo la începutul lunii martie, după ce fostul antrenor al echipei, cehul Dusan Uhrin jr. (52 de ani), și-a reziliat contractul cu gruparea bucureșteană. Pandemia de COVID-19 i-a stricat începutul de aventură lui Mihalcea la Dinamo, care nu a apucat încă să debuteze pe banca echipei.

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță, aproape să ajungă la o înțelegere pentru cedarea lui Dinamo » Negocieri avansate cu un alt investitor spaniol

Adrian Mihalcea îl înfruntă pe Ionuț Negoiță! Mesaj clar pentru conducere: „Asta vreau”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
breitner
breitner  •  04 Mai 2020, 11:22

Cum sa te antrenezi daca jucatorii (si antrenorii) sunt in somaj tehnic?

creeperno
creeperno  •  03 Mai 2020, 22:47

antrenament*

creeperno
creeperno  •  03 Mai 2020, 22:46

Roaga-te sa prinzi macar un apartament ca neghinita sigur ne baga in faliment

Vezi toate comentariile (5)
Comentează