FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Sfârșitul e aici?! Fostul șef de la Dinamo, necruțător: „90%, echipa e retrogradată!” » 7 cauze care au dus la prăbușirea echipei: „Iată rezultatul muncii PCH”

Dinamo e la un pas de o retrogradare istorică / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +33   FOTO
Dinamo e la un pas de o retrogradare istorică / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 11:03 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 11:55

DINAMO - U CLUJ. Constantin Anghelache (76 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, e rezervat în ceea ce privește șansele „câinilor” de a evita retrogradarea. „Sunt retrogradați în proporție de 90%”, a spus Anghelache la GSP Live, unde a făcut o amplă analiză asupra colapsului din Ștefan cel Mare. 

Anghelache a enumerat șapte motive pentru care Dinamo se află la doar 90 de minute de un moment fără precedent, o posibilă dispariție din prima ligă. Fostul conducător al roș-albilor n-a menajat pe nimeni, luând în colimator conducerea administrativă, antrenorii trecuți pe la echipă în acest sezon, dar și pe Iuliu Mureșan, oamenii din PCH sau Nicolae Badea.

Strică bișnițarii sold-out-ul? Ce prețuri cer speculanții pentru biletele la returul barajului Dinamo - „U” Cluj
DINAMO - U CLUJ
Strică bișnițarii sold-out-ul? Ce prețuri cer speculanții pentru biletele la returul barajului Dinamo - „U” Cluj

Constantin Anghelache și cele 7 motive pentru care Dinamo e în pragul colapsului

„În proporție de 90%, Dinamo nu se salvează. Mai are un procent de 10%, care se numește miracol. Rău sună, dar rău este. 

De ce s-a ajuns aici? În primul rând, pentru că în acest campionat Dinamo n-a avut niciodată conducere! Să fie foarte clar! Mă refer la conducerea administrativă. A avut tot felul de schisme și de probleme, cei de acolo s-au ocupat de Cortacero, de tot felul de bazaconii. 

Ei n-au avut în cap decât o idee, pe care eu nici acum nu o deslușesc. Însă echipa a fost distrusă de la etapă la etapă.

Ei n-au avut nici conducere tehnică. De la o instabilitate a conducerii administrastive, s-a născut și o instabilitate la nivelul băncii tehnice.

PCH a făcut lucruri senzaționale, a ținut echipa, dar și-a depășit statutul și a vrut să și conducă. Iată rezultatul!

Echipa a rulat, din cauza tuturor tehnicienilor trecuți pe aici, cu toții între ghilimele, lotul o dată la două luni. Nici jucătorii nu știu pe ce posturi mai joacă și ce pot sau nu pot să facă”.

Anghelache, atac la Iuliu Mureșan: „De ce a spus că nu-l mai interesează?”

„Dinamo a intrat în insolvență într-un mod greșit. Îl cunosc foarte bine pe domnul Mureșan, este un om admirabil, dar ce a vrut cu această intrare în insolvență dacă el a spus că nu-l mai interesează? Scopul era să-l intereseze! 

Legea 85 spune spune că reorganizarea judiciară a unei societăți comerciale are două puncte finale. Ori reorganizare, ori faliment! Dar a făcut ce a făcut și s-a dat la o parte”, a spus Anghelache, la GSP Live. 

Mai e un punct. Domnul Badea a făcut mult bine pentru Dinamo, dar s-a angrenat într-o problemă în care lumea nu mai înțelege acum ce scop a avut. Mă refer la acel dineu organizat de dânsul în Herăstrău. 

Ultimul aspect: facem ce facem și intră în poartă cel care deschide scorul. Cam în 90% din meciurile pierdute de Dinamo, portarul a fost vinovat. N-avea motive Eșanu să iasă cum a ieșit la Cluj.

- Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

Scoruri-fluviu și „o bătaie ca-n «Șapte păcate»”! 3 rezultate-șoc din istoricul meciurilor Dinamo - U Cluj
DINAMO - UNIVERSITATEA CLUJ
Scoruri-fluviu și „o bătaie ca-n «Șapte păcate»”! 3 rezultate-șoc din istoricul meciurilor Dinamo - U Cluj

Atmosfera de pe stadion / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+29 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

FOTO Scoruri-fluviu și „o bătaie ca-n «Șapte păcate»”! 3 meciuri-șoc din istoricul meciurilor Dinamo - U Cluj

EXCLUSIV Uhrin a luat decizia: portarul cu 8 gafe mari în acest sezon apără poarta lui Dinamo în meciul decisiv cu U Cluj

EXCLUSIV Omul care a lucrat cu Zăvăleanu se revoltă: „Mi s-a părut ciudat să vină de la Cluj ca să administreze Dinamo. E foarte grav”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
newdi
newdi  •  28 Mai 2022, 01:11
Postat de Amiralul2022 pe 27 Mai 2022, 15:16

Stați liniștiți, nu retrogradează, echipa asta, echivalentă cu (aproape...) tot răul fotbalului românesc, super norocoasă și ajutată permanent de arbitri, trebuia desființată imediat după Revoluție, dispărea o rușine sportivă, așa... ce să mai zicem ? Duminică, 3-0 scurt cu Clujul, evident ajutată bineînțeles de arbitri...

Bravo, bă! N-ai trăit degeabă. Recunoști valorile și istoriile lor cu bandană, sau fără! :))

creeperno115
creeperno115  •  27 Mai 2022, 22:42

Daca si cu parca. N-ai de unde sa stii ca Dinamo ajungea in liga 2 in cativa ani. PCH a incercat sa faca o Dinamo cat mai competitiva in liga 1 dar arbitrii si problemele financiare ne-au dus in situatia actuala. Comunicat DDB: Orice s-ar intampla, Dinamo nu se desfiinteaza. Asta inseamna ca dupa meci, o sa aflam numele noului investitor

sibelius
sibelius  •  27 Mai 2022, 18:49
Postat de idi53 pe 27 Mai 2022, 13:56

Anghelache vorbeste?Daca nu era DDB ,Dinamo nu ar mai fe existat de mult!A fost intr-o situatie mut mai grea decat Clinceniul sau Gaz Metan!Era de mult in faliment ,dar acesti 15000 de ,,*** ,,care s-au ambitionat si au tinut-o pe Fc Dinamo in viata!E adevarat ca a avut o conducere dezastruoasa !

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie: Varianta optimista: Dinamo retrograda- Negoita era nevoit sa vanda- Quatro Cento nu venea la o echipa din liga a II-a- cel care cumpara echipa de la Negoita investea sa promoveze. Varianta pesimista: Dinamo dadea faliment- se scotea marca la licitatie- un new Dinamo pornea din liga a IV-a si acum erau in a doua. Ce se intampla acum? Echipa incearca de 3 ani sa scape de retrogradare si nu e nicio luminita la capatul tunelului. Oare cum e mai bine? Cu suporteri-patroni sau fara?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează