FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo! Cum a reușit Uhrin să transforme echipa: „E clar că putem mai mult”

Andreas Mihaiu 
foto: Cristi Preda/GSP
Andreas Mihaiu foto: Cristi Preda/GSP

Articol de - Publicat vineri, 28 mai 2021 09:00 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 09:09

Andreas Mihaiu a dezvăluit ce sentimente a avut în momentele-cheie ale sezonului lui Dinamo.

Extrema de 22 de ani explică cum a reușit antrenorul ceh să schimbe fața „.câinilor"

- Andreas, îți mai aduci aminte ce-ai simțit imediat după golul marcat la Pitești? A fost primul tău gol în Liga 1 și a contribuit la victoria cu FC Argeș, una uriașă, în penultima etapă din play-out.
- Sincer, așteptasem de mult acest prim gol! Am simțit o descătușare și o revanșă pentru meciul din Cupa României, când am ratat de la 11 metri. Te simți bine când marchezi un gol și în copilărie, cu prietenii, îți dai seama ce sentiment e când marchezi pe prima scenă a fotbalului!

- Cât de mult te-a afectat acea dublă ratare de la loteria penalty-urilor în semifinalele Cupei, cu Astra?
- A fost greu. Un eșec personal și un vis ratat de a juca într-o finală. Dar am primit multe încurajări și totul a fost bine.

Ce a adus Uhrin la Dinamo

- Care este cel mai bun sfat primit de la Uhrin?
- Nu am avut o discuție foarte lungă. Mi-a spus scurt și la obiect: "Capul sus, așa e la fotbal și avem de muncă în continuare". A contat mult pentru mine.

- Ce a adus Dusan de are succes la Dinamo?
- Organizare și disciplină.

20 de meciuria adunat Mihaiu în actuala ediție, marcând un gol

Dinamo visează la play-off

- Ce poate obține Dinamo de la viitorul sezon?
- Avem jucători de valoare și e clar că putem mai mult. Sper să rămână toți colegii la echipă, sau cât se poate de mulți, și sezonul viitor să jucăm în play-off.

- Care este fotbalistul preferat?
- Cristiano Ronaldo. Mă motivează mult munca pe care a depus-o și ceea ce face încă pentru a fi cel mai bun din lume. Este lăudabil și profesionalismul lui dus la extrem.

- La ce nivel visezi să ajungi?
- A trecut perioada aceea când visam la Real Madrid și Barcelona. N-am realizat nimic și am de muncit ca să demonstrez la Dinamo.

- Ai merge la FCSB dacă ți se va ivi ocazia?
- Nu vreau să fiu ipocrit și să zic "Nu, niciodată!". Dar sunt la Dinamo de la 16 ani, sunt crescut în spiritul acestei echipe și sper să am rezultate cât mai bune aici, în "haită". 

 Pe Andreas Mihaiu l-am adus de la Slatina, l-am ținut în probe o săptămână, nu l-a remarcat nimeni. Am decis, mai mult eu, să rămână. A crescut enorm, mulți se pierd la seniori, fiindcă nu sunt oameni pregătiți. Am văzut la CFR Cluj, la FCSB, la Viitorul, la Craiova un program etapizat de promovare pentru ei
-  Gabi Răduță, ex-manager Academia Dinamo

Costi Nica vine la reunirea lui Dinamo

Constantin Nica, 28 de ani, este liber de contract și s-a antrenat multe săptămâni cu Dinamo, doar că nu a mai semnat cu „câinii" pe finalul sezonului. Totuși, părțile sunt aproape de a parafa actele, iar tranzacția va fi oficializată curând. 

„Da, mai trebuie puse la punct anumite detalii pe hârtie, atât. În mare parte, suntem înțeleși", a declarat Costi pentru GSP. Fundașul va fi prezent la reunire pe 13 iunie.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo trage de jucătorul revitalizat de Uhrin: „Am avut niște discuții cu el, o să mai vorbesc și cu agentul lui”

EXCLUSIV Cacealma de la o poză » Cum a încercat Cortacero să aducă un gigant al construcțiilor aproape de Dinamo: „Suporterii și românii sunt de vină!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  29 Mai 2021, 08:17
Postat de creeperno999 pe 28 Mai 2021, 22:41

Putem visa playoff doar dupa ce ia DDB actiunile spaniolului

viseaza linistit.

creeperno999
creeperno999  •  28 Mai 2021, 22:41

Putem visa playoff doar dupa ce ia DDB actiunile spaniolului

bucovineanul
bucovineanul  •  28 Mai 2021, 17:43

Vor pleca ,vor veni alții Dinamo v-a fi în play off.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează